TRX træningsprogram

Test af de nye 2xu tights + rabatkode

Skærmbillede 2016-05-15 kl. 14.43.05

Skærmbillede 2016-05-15 kl. 14.42.54

Tights kan købes her. Brug koden “cecilie” og få 10%

Jeg er så glad, for at jeg har fået fingrene i de nye 2xu tights. Jeg så smukke Maya rocke dem, og de har været på min ønskeliste lige siden! :) Jeg er fuldstændig forelsket i dem, og jeg har levet i dem lige siden jeg modtog dem med posten i fredag. Da det er nogle halvpebret tights, har jeg svaret på en masse spørgsmål som folk oftes har til 2xu tights. Til Jer, der gerne vil spare lidt penge, giver jeg Jer muligheden for at få 10% på alle varer på fitnesspigen.dk  , ved at bruge koden “cecilie” Gælder også på i forvejen nedsatte varer. I kan blandt andet finde brands som 2xu, Under Armour, Sukrin og Nocco.

 

Mit førstehåndsindtryk

Lige da jeg åbnede pakken var jeg solgt. Farven, materialet og mønsteret spiller 100 %. Jeg hoppede straks i dem, og de sad spot on. Jeg går utrolig meget op i komfort, og pasform når jeg vælger tights. De er fuldstændig geniale. Jeg synes faktisk også mine ben ser lidt slankere ud i dem ;-)

Hvordan er de i størrelsen?

Der findes en størrelsesguide  herJeg synes at midrise modellen er en lille smule mindre end de almindelige 2xu. Jeg har derfor mine midrise og PTN i str. MT (medium tall). For os med lange ben, er det så fantastisk at de findes i ekstra længde.

Er de pengene værd? 

Jeg har ofte set folk spørge ind til dette på diverse facebookgrupper. Jeg mener helt bestemt at de er alle pengene værd. Man kan tydeligt mærke at det er kvalitetstights. Jeg giver min varmeste anbefaling til disse tights! Med andre ord… Hvis ikke man ejet et par 2xu, er det sgu på tide! :-)

Er du squatsikre?

De sorte midrise er desværre ikke squatsikre, jeg var derfor meget spændte på de nye PTN. De er ikke 100 % squatsikre, for man kan lige ane trussekanten, men det er godt nok tæt på. Jeg har trænet squat i dem uden at føle man flasher røv. Min kæreste har i hvert fald godkendt dem! (Beklager den forringede kvalitet af videoen, men da min Iphone 6 har valgt at strejke, er jeg pt. ejer af en dejlig Iphone 4)


Hvordan er de i forhold til de andre 2xu tights?

Jeg kan virkelig mærke en stor forbedring i denne model. Den sorte midrise har længe været min favorit, men grundet gennemsigtigheden i dem, har jeg ikke trænet squat m.v. i dem. Derfor er jeg så lykkelig for, at både pasformen og materiale er forbedret. KÆMPE high five herfra!

Hvorfor skal man købe dem hos fitnesspigen?

Fordi man støtter en danskejet virksomhed. Jeg er begyndt at gå mere op i, at støtte de “lokale”. Jeg synes det er rigtig vigtigt, at man tænker over hvor pengene ryger hen. Når man handler hos større kæder, skal man huske på at pengene ryger ud af landet. Selvfølgelig handler jeg også hos de store webshops, men jeg benytter mig faktisk også ofte af de små, da jeg gerne vil støtte det danske erhvervsliv. Derudover er det fedt at se hvor meget ejeren fra fitnesspigen, går op i deres lille forretning.

Forhandler Fitnesspigen.dk kun 2xu?

Nej! Hos fitnesspigen.dk, finder man en masse lækkert til den aktive kvinde. Nedenfor kan I se et lille udvalg af mine favorit items. Husk at I kan få 10 % på alle varer ved at anvende koden “cecilie”. Der er direkte links til alle items nedenunder billedet.

Skærmbillede 2016-05-15 kl. 14.28.54

 

UA Hoodie her. 2xu midrise her. 2xu PTN her. FP slides her. Sukrin Gold her. Sukrin her. Nocco her.  UA Tank top  her. UA sorte tights her. UA grå tights her.

 

Indlægget er sponsoreret af fitnesspigen.dk

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Asta

  Du snakker om at de sorte 2xu tights ikke er squatsikre, – men er de grå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja :-) man kan måske lige ane trussekanten, men det er virkelig ikke meget. Jeg laver en squattest video i dem i morgen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er de grå squatsikre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja :-) man man måske lige ane trussekanten, men det er virkelig ikke meget. Jeg laver en squattest video i dem i morgen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRX træningsprogram