Hjælp! Hvor skal jeg rejse hen?

Træt og uoplagt

 

IMG_6622

Det er sjældent der er negative vibes på bloggen. Det er egentlig mest fordi, jeg hader når folk er negative. Det skaber så dårlig stemning. Man kommer altså meget længere hvis man er positiv og optimistisk. Det betyder jo selvfølgelig ikke, at jeg aldrig har en dårlig dag. For det har jeg, men jeg synes ikke det sker så ofte (heldigvis) Derfor vil jeg gerne vise en anden side af mig selv til Jer. I må endelig ikke tro at mit liv er perfekt og jeg altid er on fire. For sådan er det virkelig ikke.

Jeg synes virkelig at denne her uge har været skod. Jeg har været træt, uoplagt og har haft svært ved at motivere mig selv. Jeg føler mig lidt som en omvandrende zoombie. Lysten til træning har bare ikke været der. Dog har jeg alligevel trænet 3 gange, for at holde kroppen i gang. Jeg har spist så meget klamt, og følt mig virkelig utilpas i min egen krop. Jeg har kigget på vasketøjsbunken, som har vokset sig større for hver dag. Men overskuddet har bare ikke været der. Derfor er det med STOR glæde, at det er fredag i dag, og at jeg heldigvis ikke har nogle vilde planer i weekenden. Jeg skal på rette spor igen og fylde min krop med god energi . Jeg vil forsøge at få en masse nærende mad og holde igen med de søde sager.

Planen er egentlig, at jeg får lavet en To Do liste over de praktiske ting, jeg skal nå i weekenden. En To Do liste hjælper mig faktisk utrolig meget. Så hvis du har svært ved at hanke op i dag selv, prøv med en To Do liste :-) Det her skal jeg blandt andet nå i weekenden.

 

–      Lægge sokker sammen

–      Oploade træningsprogram og videoer

–      Lave madplan til hele næste uge

–      Lav madplan + handle ind

–      Rydde op i køkkenskabene

 

Nu vil jeg tage på arbejde og sparke røv! Derefter vil jeg tage til træning og holde fredag på sofaen med min mand :-)

GOD WEEKEND!

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp! Hvor skal jeg rejse hen?