Sommerklar med 20 % på Nelly

TRX træningsprogram

Skærmbillede 2016-05-15 kl. 21.12.45

Så lykkedes det mig endelig, at uploade endnu en træningsvideo. Jeg har desværre haft store problemer med en fyldt harddisk. Men nu er jeg kørende igen. Jeg har faktisk to træningsvideoer og et træningsprogram på vej til Jer, men jeg synes lige at I skulle starte med denne her. Træningsprogrammet kan ses i videoen, nederst i indlægget.

De fleste har nok set eller hørt om TRX’en. Det er et fantastisk træningsredskab, uanset niveau. Der findes mange øvelser og forskellige variationer af øvelserne. Det vil sige, at man næsten altid kan øge sværhedsgranden, hvis det bliver for nemt. I videoen har jeg vist nogle simple øvelser, som kan udføres af alle. Hvis det er for hårdt, kan man evt. nøjes med at lave 10 gentagelser. I alle TRX øvelser træner man sin core. Det er derfor vigtigt, at man altid husker at spænde op på maven.

Det gode ved TRX træning, er at det kan laves alle steder. Jeg har selv min egen slynge, som jeg tager med mig, når jeg er på ferie. Jeg har denne slynge, som fungere på samme måde som TRX’en. Dette TRX program er udarbejdet af min træner Tahi Wilson.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerklar med 20 % på Nelly