Siden sidst...

Gør cardio til en leg

jump

Hoodie her. Tights her. Løbesko her.

Jeg har på fornemmelsen, at der er en del derude, som ikke bryder sig om cardio. Og det er heller ikke altid lige sjovt, for det kan virkelig være hårdt. Men jeg har fundet noget som virker for mig, og jeg nyder faktisk at lave cardio, det er som om at jeg bare slår hjernen fra. Her er nogle gode tips, som jeg benyttede mig rigtig meget af for et par år siden, da jeg havde svært ved at motivere mig selv til cardio.

 

Løb eller gå i naturen med en veninde

Alting er sjovere når man er to. Allier dig med en veninde og løb eller gå en tur. Find en på dit eget niveau, så i kan følges ad. For et par år siden havde jeg selv en løbemakker, vi løb 2 gange om ugen inden arbejde. Vi var begge virkelig dårlige løbere, men formåede at gennemføre HVER gang. Siden der har jeg faktisk godt kunne lide at løbe.

Se en serier eller dokumentar 

Dette er noget jeg stadigvæk benytter mig af rigtig ofte (specielt i vinterhalvåret). Jeg kan sagtens finde på at stå på crossmaskinen eller løbebåndet og se et afsnit af et eller andet. Jeg elsker dokumentarer, og der er faktisk rigtig mange at finde på youtube. Tiden går virkelig stærkt, I promise!

Cardio app’s

Der findes efterhånden utallige træningsapp’s, nogle af dem bedre end andre. Hvis man mangler et motivation til cardio kan app’en 10-20-30 med fordel hentes. Man løber langsomt i 30 sek. lidt hurtigere i 20 sek. og spurter i 10 sek. Simpelt og virkelig effektivt.

Holdtræning 

De fleste fitnesscentre har holdtræning. Jeg ved i hvert fald at Fitness World har en masse gode hold, hvor pulsen kommer godt i vejret. Prøv HIIT, Spinning, Boksning eller Attack.

Cykling 

Brug din cykel som transport middel. Det giver mere end du tror! Jeg cykler selv rundt til det meste i København. Faktisk cykler jeg mellem 200-300 km. på en måned, så det er da bedre end ingen ting.

 

Prøv det – Det er slet ikke så slemt, som man tror!

Hav en fantastisk søndag :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst...