Sommeren vender tilbage - Husk at beskytte dig

Pause

Skærmbillede 2016-06-28 kl. 18.50.08

Cap her Hoodie her Shorts her Sko her Pulsur her

Jeg har den seneste uge holdt en ufrivillig pause fra alt hvad der hedder arbejde, træning, blog og instagram. Og det er virkelig ikke med min gode vilje. Sagen er den, at mit hjerte slår for hurtigt. Jeg har været på en del lægebesøg og fået foretaget en masse EKG’er og blodprøver. Indtil videre er hverken lægerne eller jeg blevet klogere på hvad jeg ”fejler”, andet end de har udelukket en masse. Min hvilepuls er på 104 (normalt ligger den omkring 60), og jeg har virkelig svært ved at sove, fordi mit hjerte slår så hurtigt og hårdt. Jeg ligner virkelig lort, og render konstant rundt med store mørke render. Jeg hader at skulle sige det.. Men jeg har det fucking dårligt. Jeg er normalt meget positiv og altid glad. Men det her tager virkelig hårdere på mig, end jeg havde regnet mig. Det er virkelig frustrerende at have det så dårligt.

Sagen er den, at jeg først kan komme til en hjertespecialist d. 8. august (længe leve det offentlige) Jeg er derfor i gang med at undersøge om min sundhedsforsikring vil dække,  så jeg kan komme hurtige til, og måske endda på privathospital. Indtil da genoptager jeg alt ”aktivitet” igen, indtil jeg får besked på andet. Arbejde, træning og blogging gør mig trods alt glad, så jeg gider simpelten ikke spilde tiden derhjemme på sofaen :-)

Jeg håber snart, at den glade pige er tilbage, og gerne med normal hjerterytme :-)

4 kommentarer

 • Av det lyder bestemt ikke rart!! Du må have rigtig god bedring. Pas nu på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ved ikke om man kan træne for meget, eller stresse formeget for at få presset træningen ind i en i forvejen travl hverdag. Eller om man kan stresse kroppen ved at få for mange og derefter for få kalorier, for at kompencere for den dag man holdt cheatdag. Nu ved jeg ikke hvordan du lever. Men sidst jeg var ved læge, blev jeg simpelthen så overrasket, da mit blodtryk var for højt. (Det har altid ligget meget lavt). Her var jeg begyndt at leve sundere, motionere mere og gøre alle de rigtige ting. Hvordan kunne det så lige pludseligt ligge højere? Jeg kan heller ikke sove længe længere. Går dog også tidligt i seng. Så ja, jeg har også stillet mig selv nogle spørgsmål….
  Hilsen Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja måske. Synes dog ikke at jeg har levet anderledes. Men det skader nok aldrig at skære ned på koffein og gå tidligere i seng :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommeren vender tilbage - Husk at beskytte dig