20 % på alt Kari Traa KUN I DAG

Q&A – Svar

Skærmbillede 2016-06-30 kl. 20.37.25

Snapchat “Cillelange”

 

Så er det tid til at svare på alle Jeres spørgsmål. Det er virkelig overvældende, at så mange af Jer havde lyst til at stille spørgsmål. Dog er det ikke alle spørgsmål, jeg har taget med, da mange af dem mindende om hinanden. Jeg kan læse at mange af Jer, er lidt nysgerrige på mit kærlighedsliv, hvilket også er forståeligt, da det ikke har mege plads på de sociale medier. Alle spørgsmålene er opdelt i kategorierne “Sundhed”, “Privat” og “Diverse”.. Here it goes :-)

Sundhed

Hvad er dit bedste sundhedstip?

Drik masser af vand og få min. 7 timers søvn. Det lyder så kliche agtigt, men tro mig. Din krop vil takke dig for det.

Hvor høj er du og hvad vejer du?

Jeg var faktisk lidt i tvivl, om hvorvidt jeg skulle svare på dette. For jeg ved ikke rigtig hvad I får ud af det. Jeg går nemlig overhovedet ikke op i min vægt, og har faktisk aldrig gjort det. Men jeg er ca. 177 cm. høj og vejer omkring 60-62 kg.

Hvor ofte spiser du sukker?

Næsten hver dag….. puha. I hvert fald fire dage om ugen Det er alt for meget, og jeg prøver at skære det ned til to dage om ugen. Men der er altid en undskyldning for at spise noget lækkert ;-)

Hvad spiser du i løbet af en dag?

Havregryn, frugt, æg, kød, en masse grønt, nødder og selvfølgelig chokolade. Jeg laver snart et indlæg omkring hvordan min dag i mad ser ud. Find mine madplaner her.

Træner du hver dag?

Nej – Ca. 5 gange om ugen. Se se eksempel på mit træningsprogram her.

Hvad skal man gøre hvis man gerne vil tabe sig?

Først skal du stille dig selv spørgsmålet “Hvorfor vil jeg gerne tabe mig?”. Derudover er det en god idé at gøre op med alle sine dårlige vaner. Start på en frisk, sæt dig et mål, ryd ud i køkkenskabene, planlæg dine måltider og træning, køb nyt træningstøj. Det er ingen hemmelighed at kost og motion går hånd i hånd når det omhandler vægttab. I bund og grund skal man spise mindre end man forbrænder. MEN, det nytter ikke noget at gå på en sultekur, for så tager man med garanti det hele på igen. Der er masser af information at hente på internettet. Dog kan man med fordel kontakte en personlig træner eller diætist.

Jeg vil gerne have en markeret mave. Hvordan gør jeg? 

Så skal man som udgangspunkt ned i fedtprocent. Jeg har skrevet et indlæg og gode tips til hvordan man kommer ned i fedtprocent (og får markeret mave) her.

Hvad er din livret? 

Min svigermor laver en virkelig vild ret, som består af meget tynde nudler, en masse grønssager og svin stegt i svinefedt. Det lyder virkelig ikke særlig indbydende, men det smager SÅ vildt. Derudover elsker jeg virkelig asiatisk mad!

 

 

Privat

Har du en kæreste?

Ja! :-)

Hvor længe har du været sammen med din kæreste og hvordan mødtes i?

8 år og lidt mere. Vi mødtes i en brandert. Det var vaske ægte high school love ;-) Den historie kan I få en anden gang.

Hvorfor nævner du aldrig din kæreste på instagram og herinde?

Min kæreste er ikke selv på instagram og bruger generelt ikke super meget tid på de sociale medier, og har heller ikke et behov for at iscenesætte sig via disse kanaler. Han ønsker egentlig bare at være privat. Det respektere jeg selvfølgelig :-)

Vil du gerne giftes og have børn?

JA, og jeg glæder mig :-) Men det må gerne gå lidt tid, for det er slet ikke klar til endnu.

Hvad arbejder du som?

Dette er noget jeg aldrig har nævnt på bloggen, og det er egentlig fordi jeg ikke mener det har en relevans for min blogging. Men jeg er ansat i Nykredit, og er super glad for at være der.

 

Diverse 

Ses du med nogle af de andre fitnessbloggere (Mette Lyngholm, Helsematilde, Mayadroem osv.)?

Jeg har mødt mange af de andre fitnessbloggere, og ja vi ses oftest til diverse bloggerarrangementer. Det er super hyggeligt, at ses med de andre bloggere, fordi man har samme hobby. Alle pigerne er simpelthen så søde :-)

Hvorfor begyndte du at blogge og hvordan kom du til at blogge for Bloggers Delight?

Jeg blev kontaktet af Bloggers Delight, som spurgte om ikke jeg havde lyst til, at blogge for dem. Jeg havde “instagrammet” min træning i et par år, og tænkte at jeg sagtens kunne give det der blogging en chance. Det fortryder jeg på ingen måde, at jeg gjorde!

Tjener du penge på at blog?

Ja, det gør jeg. I kan læse nærmere om hvad jeg tjener penge på, og hvor meget jeg tjener i dette indlæg.

Hvad er det bedste ved at blogge?

Alle de spændende og søde mennesker jeg møder. Derudover er det så fantastisk at kunne inspirere så mange af Jer til en sundere hverdag. Det er en skør og spændende branche. Jeg er vild med det :-)

Får du meget sponsoreret?

Til tider ja. Men man får altså ikke alt kastet i nakken bare fordi man er blogger. Nogle gør måske, men ikke mig :-)

 

Jeg håber I synes det var sjovt med en lille Q&A. Hvis I har flere spørgsmål, skal I være velkomne til at smide dem min vej!
IMG_1769

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 % på alt Kari Traa KUN I DAG