15 "sundheds"instagrammere du skal følge

Siden sidst…

Skærmbillede 2016-06-07 kl. 17.05.17

Jeg er her endnu… Bare rolig ;) Denne seneste halvanden uge har lysten til, at udfolde mig på de sociale medier slet ikke været der. Dette skyldes nok mine 30.000 aftaler og det gode danske vejr. Når man arbejder hver dag fra 8-16, gælder det virkelig om at udnytte hvert minut når man endelig har fri. Men jeg tænker, at der nok heller ikke er super mange, som sidder indenfor at læser blogs, nu hvor vejret er med os :-) Her kan I få et lille indblik I, hvad jeg har haft gang i nu hvor jeg min fritid er blevet brugt på andet end træning og sociale medier.

 

I løbet af sidste uge har jeg…

  • Har jeg været til træningsevent i Søndermarken med p20.
  • Løbet en tur i det gode vejr
  • Badet på Islands Brygge
  • Været i Tivoli med mine kollegaer
  • Festet med tusindevis af andre mennesker til Distortion
  • Hygget mig med gode veninder
  • Været på kanotur med familien
  • Levet i nuet og nydt, at alt ikke skulle dokumenteres på de sociale medier ;-)

 

Husk at I altid er velkommen til, at følge med på snapchat “Cillelange” og Instagram @cecilie_lange. Jeg vender stærkt tilbage!

dis

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 "sundheds"instagrammere du skal følge