Mine sommerferieplaner

Spørg mig om alt!

IMG_1761

Nu har jeg efterhånden haft bloggen i to år, og jeg har faktisk aldrig haft en såkaldt “spørgerunde”, eller Q&A som nogle vil kalde det for. Jeg får dagligt en del spørgsmål sendt på instagram, facebook og mail, og jeg må indrømme, at jeg ikke altid får svaret. UNDSKYLD! Jeg prøver hverken at spille sej eller vigtigt, men nogle gange kan jeg altså godt glemme det i min travle hverdag..

Derfor giver jeg Jer nu muligheden for, at spørge mig om ALT. Det kan omhandle alt for træning til  mere personlige spørgsmål. Jeg samler alle svar i et indlæg om en uges tid. I kan stille spørgsmål i kommentarfeltet, på instagram , facebook eller pr. mail cecilielange@gmail.com

HIT ME :-)

blog

 

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Melissa

  Hvad er dit bedste sundhedstip? Hvad spiser du i løbet af en dag? Hvor mange gange om ugen træner du? Hvad skal man gøre hvis man gerne vil tabe sig? Hvad arbejder du med? Har du en kæreste? Hvad er din livret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hansen

  Super hyggeligt med en spørgerunde :) Jeg har følgende spørgsmål
  – Hvad arbejder du som?
  – Hvorfor begyndte du at blogge?
  – Hvad er det bedste ved at blogge?
  – Får du meget sponsoreret?
  – Hvor længe har du været sammen med din kæreste og hvordan mødtes i?
  – Træner du hver dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  hvor høj er du og hvad vejer du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har lidt blandet spørgsmål :-) Her kommer de: hvorfor nævner du aldrig din kæreste på Instagram og herinde? Hvor ofte spiser du sukker? Ses du med nogle af de andre fitnessbloggere (Mette Lyngholm, Helsematilde, Mayadroem osv.) Hvordan kom du til at blogge for Bloggers Delight?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sommerferieplaner