Hjemmetræning #SweatFace

12 facts om min hverdag

IMG_7663

Når man kigger på mit instagram feed, ligner det egentlig at jeg har en ret sjov hverdag. Det har jeg også, men måske ikke ligeså sjov, som den ser ud. Sagen er den at jeg kun poster billeder fra min hverdag, som jeg synes er sjove at dele. Tro mig, I ville ikke synes det var super spændende at følge med på job eller på skolebænken på CBS!  Derfor får i 12 facts om min hverdag, som måske giver Jer et indblik i mit “rigtige” liv ;-)

1. Min hverdag er slet ikke så spændende, som den ser ud

2.Jeg arbejder fuldtid som Account Manager i en bank

3.Jeg træner ca. 5 dage om ugen

4.Jeg er oftest så træt om morgenen, at jeg slukker for min alarm i søvne

5.Jeg laver ikke særlig mange “venindeaftaler” i hverdagene, da jeg ofte er træt efter arbejde

6.Jeg læser HD i økonomistryrring og processledelse 1-2 aftener om ugen #harintetliv

7.Jeg forsøger altid at få 7-8 timers søvn – Ellers fungere jeg bare ikke.

8.Jeg skriver oftest mine blogindlæg i weekenderne – Igen. Jeg har for træt i hverdagene

9.Jeg spiser ude eller bestiller take away 1-2 gange om ugen.

10.Selvom jeg til tider synes at hverdagen kan føles kedelig (Sove – arbejde – træne – spise), kan jeg virkelig godt lide, at have noget at stå op til

11.Jeg vasker altid sengetøj og håndklæder om søndagen

12.Når jeg ikke er på arbejde, træner, blogger og sover, elsker jeg at bruge tid med mine nærmeste

Hvis I vil vide mere om mit liv i detaljer, har jeg skrevet om én uge i mit liv, helt ned til mindste deltage. Indlægget kan læses her.

Hvis I har 2 min. til at skrive en kommentar, vil jeg også meget gerne vide, hvad I laver i hverdagen? Job, familie, børn, kæreste, fritid? Hit Me :-)

 

5 kommentarer

 • Ej, det var en sjov og anderledes måde at lave de der “random facts”-indlæg 😃👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit liv er bestemt heller ikke så spændende som det ser (selvom jeg nu kommer lidt i tvivl om hvor spændende det egentlig ser ud). Til gengæld trives jeg bedst med rutine, og savner det hurtigt når jeg har alt for mange aftaler i hverdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Er en kvinde på 24 år, bor i kbh med min kæreste :-) Arbejder fuldtid 8 timer hver dag som marketing assistent, studerer også fuldtid (cand. Merc) – har et år tilbage. Træner 3-4 gange i ugen. Laver også sjældent aftaler med veninder i hverdagen, det er trættende både at arbejde og læse fuldtid. Elsker alene tid :0) søndag er så meget en praktisk dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  ha har også en fast aftale med mig selv om vask af sengetøj og rengøring søndag😝

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræning #SweatFace