Sådan bliver du snydt på Instagram

Date night

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.32.26

Jeg sætter virkelig pris på en stor og god bøf. Jeg har efterhånden besøgt rigtig mange steakhouse’s rundt omkring i verden, men dette er og bliver en af mine favoritter.

For et par uger siden inviterede jeg min søde kæreste på middag. Han havde en rigtig travl periode med fuldtidsarbejde og speciale, så han skulle forkæles. Når vi tager ud og spiser vælger vi næsten altid, at tage steder hen, hvor vi ved at deres udvalg af steaks er gode. Köd har for lidt siden åbnet et ny restaurant på Vesterbogade i København, og den måtte vi selvfølgelig ind og besøge. Det er nu tredje gang jeg besøger Köd, og de skuffer aldrig!

Til forret fik vi sortfodsskinke og deres hjemmelavede Limonade, som smagte helt fantastisk. Til hovedret fik vi deres Amerikanske Ribeye med chili fries, kartoffelmos og steak fries og bearnaise til. Selvom ingen af os kunne rumme mere mad, skulle vi selvfølgelig også lige have desserten med. Jeg har tidligere smagt deres cheesecake (som smager vanvittig godt), men denne gang skulle vi prøve deres gateau marcel, som er en slags chokoladekage.

Èn ting er helt sikkert. Vi gik glade og mætte i seng! Jeg glæder mig allerede til, at jeg igen skal besøge Köd d. 13. Juli – Denne gang i selskab med en masse søde blogger kollegaer :-)

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.32.14

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.32.39

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.31.59

cecilielange_signatur

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du snydt på Instagram