Veggie Bowls

De hypede ultraboost løbesko

Skærmbillede 2016-07-29 kl. 14.48.13

Affiliate links. Hvide/grå Ultraboost her. Sort/Lilla Ultraboost her. Sort/grå Ultraboost her. Hvide Ultraboost her. Grå Ultraboost her. Sorte Ultraboost her.

 

Det er ved, at være den tid på året hvor mine løbesko skal skiftes ud. Lige nu har jeg et par Asics GT2000 og et par letvægts New Balance. Mine Asics er ved at være så slidte, at der ved at gå hul på dem. Jeg har længe kigget på Adidas Ultra Boost løbesko, hvor jeg synes de er lidt pæne. Er jeg den eneste, som har et lille crush på dem??? Jeg er godt klar over, at man ikke skal vælge løbesko udfra hvad man synes er pænt. Jeg tager altid ind til en løbebutik med mine gamle sko, og får lavet en ny løbetest, for at se hvilke sko der passer. Jeg krydser lidt fingre for, at denne model passer mig perfekt! Hvis nogle af Jer allerede løber i Ultraboost, vil jeg meget gerne høre Jeres erfaringer med dem:-)

Nu vil jeg smutte tilbage til min søndagsoprydning….. God søndag!

cecilielange_signatur

2 kommentarer

  • Julie Kempel

    Jeg har ultra boost, jeg løber altid i mine, fordi de er så “bløde”. Hvis du forstår hvad jeg mener, jeg får rigtig ondt i min fod, hvis en løbesko er hård, fx når man lander på jorden, får jeg altid stød op i mine knæ, hvis en løbesko er for hård i bunden. Det formår ultra boost ikke gøre, de er så GODE. Så det er virkelig et godt køb, også sidder de også bare sindssyg godt på en end fod, og man behøver nødvendigvis ikke kun bruge dem til løb. De er så lækre, synes du skal købe dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ultraboost og jeg synes, de er lettere på foden end mine New Balance. Men skal jeg løbe over 5-8 km, så vælger jeg New Balance, da Ultraboost virker som om, de ikke støtter så meget. Ved godt, det er fjollet – men det er bare den fornemmelse, jeg har, når jeg har dem på fødderne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggie Bowls