Vind Kari Traa træningstøj

Hjemmetræning #SweatFace

C1

Her til morgen havde jeg sådan lyst, til at røre mig lidt inden arbejde. Jeg var i tidspres og havde derfor ikke tid til, at tage op i fitnesscenteret. så jeg lavede min egen lille træningssesion derhjemme. Jeg synes virkelig at hjemmetræning er undervurderet, for man kan virkelig få sved på panden ved bare 20-30 min. Træning på stuegulvet. Jeg kørte dette program igennem 2 gange:

 

20 air squats

20 lunges

15 hiptrusthers med elastik

20 leg raises m. ankelvægte

15 push ups

20 mountain climbers

1 min. planke

20 crunches

 

Når jeg træner, er det virkelig vigtigt for mig, at jeg lytter til god musik. Jeg bruger Spotify, som jeg flittigt betaler til hver måned. Hvis nogle af Jer, skulle være interesseret I min spilleliste, kan den findes her. Det er som om, at jeg kan klare 10 % mere når musikken spiller.

I dag skulle mine nye Panasonic bluetooth headphones testest. Jeg er KÆMPE fan, af høretelefoner uden den dumme ledning. Ud fra første test kan jeg konkludere, at der er virkelig god lyd og så  falder de ikke ud. Derudover kan jeg læse mig til, at de kan oplade på 15 min. Hvilket et stort plus.

Nu skal vi til det sjove. To af Jer har muligheden for at vinde et par af de nye Panasonic RP-BTS50 til en værdi af 1200 kr.! Alt I skal gøre for, at deltage er at uploade et billede af Jeres sweatface på Instagram. I skal bruge #SweatFace #Panasonic# og #cecilielange, så finder jeg to vindere d. 21. Juli. Som prikken over sender Panasonic én person + ledsager afsted til OL i Rio, til en værdi af 160.000 SEK… Shit det gad jeg godt. I kan læse mere om konkurrencen og reglerne her.

Ta’ et træningsselfie, og vis mig Jeres svedige ansigtet! Men husk at have offentlig profil, ellers kan jeg ikke se dem :-)

 

FullSizeRender

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Kari Traa træningstøj