KÆMPE udsalg hos Nike

Jeg er startet til Crossfit – Vind 2 måneders gratis træning!

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 21.45.51

Vind 2 måneders gratis crossfittræning her (der trækkes 40 vindere) – Læs mere om konkurrencen nederst i indlægget – Indlægget er sponsoreret

 

Believe it or not. Jeg er sgu startet til crossfit! Jeg må indrømme, at crossfit aldrig rigtig har sagt mig særlig meget. Jeg har altid tænkt, at det kun har været for store pumper typer  (uden at fornærme nogle) Fordomme var der i hvert fald nok af, og mange af dem kan allerede afskrive. Derfor synes jeg lidt, at jeg vil fortælle om vi første besøg hos Crossfit Copenhagen.

Mit lille crossfit eventyr startede torsdag i sidste uge, hvor jeg smuttede forbi Crossfit Copenhagen på Amager (også kaldet BOXEN), og hentede mit og min kollegas Crossfit kort. Efterfølgende fik vi et tip, om at vi skulle downloade app’en, så vi kunne tilmelde os hold. Vi skyndte os, at tilmelde os til en træning allerede dagen efter, så vi kunne komme i gang. Fredag morgen var vi friske og klar til omgang crossfit. Da vi ankom, var vi en smule forvirret, fordi vi ikke anede hvor vi skulle gå hen og hvad vi skulle foretage os. Heldigvis blev vi taget super godt imod. Vi havde tilmeldt os en WOD, som står for Workout of the day. Vi var kun 6 på holdet, hvilket passede mig ganske udemærket. Træningen stod blandt andet på Wall balls, Squats, OH lunges og burpees –  Jeg kan love Jer for at jeg var øm i kroppen i flere dage! Jeg er virkelig spændt på, at se hvordan min krop kommer til at ændre sig. Jeg får helt sikkert balder af stål ;-)

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 21.45.26

For at vende tilbage til selve træningen. Så var det simpelthen SÅ fedt. Jeg bryder mig normalt ikke om “holdtræning”, da føler det en smule angstprovokerende. Men denne her form for træning, var helt anderledes. Det var som om, at alle var velkomne og alle kunne være med. Det er ikke kun for store, pumpede mennesker, som jeg egentlig altid har troet. Jeg var virkelig positivt overrasket! Desværre har jeg lidt problemer med mit hjerte, som gør at jeg ikke kan give mig 100%. Heldigvis har jeg fundet ud af at de har nogle “mobility hold”, som jeg kan være med på indtil mit hjerte slår normalt igen.

Find flere informationer på Crossfit’s Copenhagen’s hjemmeside eller Facebook

Konkurrence 

Jeg har i samarbejde med Crossfit Copenhagen, fået lov til at udlove 2 måneders gratis crossfit træning til 40 af Jer! I skal blot tilmelde Jer, deres nyhedsbrev her.  Der er altså rimelig gode vinderchancer! Hvis nogle af Jer, der vinder har lyst til at tage en træning sammen, må i endelig sige til. Det kunne være SÅ sjovt :-) OBS. Der er hele 16 centre at træne i. Se mere her.

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 22.14.45

Skærmbillede 2016-07-07 kl. 22.16.15

 

2 kommentarer

 • Pernille

  Det skal ikke fremstå som et angreb mod dig, men jeg undrer mig over at du ikke svarer på kommentarerne under dine blogindlæg 😁 Skyldes det noget bestemt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Pernille. Undskyld mit sene svar. Travlhed er min eneste “undskyldning “. Med et fuldtidsarbejde og et deltidsstudie, er sætter jeg kun weekenden af til at besvare. Jeg svare Jer allesammen Nuuuuu :-) God weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆMPE udsalg hos Nike