Søndagstræning på tid

NU bliver det vildt!

IMG_5782

Jeg havde aldrig noglesinde troet, at jeg skulle sige det….. Men jeg er altså startet på et fem ugers onlineforløb med trænings- og kostplan (bum bum). Jeg har aldrig været typen, der har gidet alt det der kostplan halløj, det er bare slet ikke mig. Derfor vil jeg egentlig gerne lige fortælle hvorfor jeg alligevel har valgt at gå den vej.

De sidste par måneder har min motivation for sund kost og træning været svingende. Grundet mine “hjerteproblemer“, har mit træningniveau været nedsat og jeg har spist lidt for meget nutella, som en plaster på såret. Selvom jeg på ingen måde er tyk, kan jeg både se og mærke at der måske lige er røget et par kilo ekstra på. Dog skal det siges, at jeg har ingen idé om hvad jeg vejede før kontra nu, for jeg ejer ikke en vægt. Grundet den manglede træning og ekstra stort indtag af sukker er mit energiniveau dalende. Jeg har brug for ny motivation og et spark bagi, Derfor kontaktede jeg Line, og spurgte om hun havde tid til et online forløb ASAP (Det skal lige siges, at jeg selv har betalt, hvis der skulle være tvivl om dette)

Nu står jeg her med et kost- og træningsprogram og er mega meget klar til at give den en skalle de næste fem uger. I vil helt sikkert gerne vide, hvordan min kost og træning kommer til at se ud. Jeg deler naturligvis ikke, alt materiale da det ville være at pisse på Line’s hårde arbejde. Dog vil jeg dele én dag med træning og kost, så I kan få et idé om hvordan det er strikket sammen.

For lige at slå det fast, skal jeg IKKE på kur. Jeg kommer ikke til at veje min mad og sulte mig selv med 1200 kcal om dagen. Jeg kommer derimod til skære ned på mit sukkerforbrug og de tomme kalorier. Når det er sagt, spiser jeg selvfølgelig hvad der bliver serveret når jeg er til fødselsdage m.m. Til hvert måltid har jeg en masse forskellige valgmuligheder, så jeg ikke kører død i det. Jeg er igang med at forberede en indkøbsliste med alt det mad jeg skal bruge i løbet af ugen. Følg med på snap @cillelange, hvor jeg vil vise lidt af hvilke madvarer der kommer med hjem.

Kommer der så før/efter billeder? Det kan jeg lige love Jer for, at der gør. Men hold kæft hvor jeg synes det er grænseoverskridende. Jeg har i dag både målt og vejet mig, og glæder mig til at se om der overhovedet kan nå at ske noget på fem uger, nu hvor jeg ikke kører den hardcore. Men det vigtigste for mig, er at få masser af overskud og få strammet kroppen op igen. I can do this!

Hvis I er intereseret, kan i læse mere om Line og hendes personlige træning her.

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagstræning på tid