Status på mine hjerteproblemer

Nyt træningstøj er THE SHIT

Skærmbillede 2016-07-29 kl. 07.30.42

Tights her. Tank her.

Selvom mit skab er proppet med træningstøj, kan jeg aldrig få nok. Nyt træningstøj gør et eller andet ved mig, haha. Det er som om, at motivationen lige stiger med 10%, hvis man ved at man skal have sit nye træningstøj på. Please sig mig, at jeg ikke er den eneste? ;-)

I hvert fald, så var jeg lige et smut forbi H&M i sidste uge for at købe nogle småting (sokker, elastikker og hårnåle) Tilfældigvis går jeg lige forbi deres afdeling med træningstøj. Hold nu op hvor har de fået meget lækkert træningstøj. Jeg kan rigtig godt lide, at mixe mit træningstøj med forskellige brands, så jeg har lidt forskelligt at vælge imellem, alt efter humør. Jeg synes H&M gør det virkelig godt. Pasformen er god og så er det billigt. Jeg købte kun et par tights og en tank, men jeg er allerede virkelig glad for begge :-) And guess what. Jeg glemte alt om sokker og hårnåle…

Nu hvor der netop tikket løn ind, har jeg selvfølgelig allerede forelsket mig i MERE træningstøj. Jeg ville elske hoppe i dette sæt tøj – Jeg er specielt vild med Stella hoodien. Der er direkte links til alle items under billedet

Skærmbillede 2016-07-29 kl. 07.13.01

Affiliate link: Stella hoodie her. Adidas sko her. Nike Sjippetorv her. H&M Sports-bh her. Nike tights her. Nike tank her. H&M shorts her.

 

GOD WEEKEND!

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på mine hjerteproblemer