12 facts om min hverdag

Søndagstræning på tid

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 18.27.24

Affiliate: Tights her.

Jeg elsker weekendtræning! Her har jeg nemlig tid, til at komme ud af min komfortzone, og kører nogle andre programmer/øvelser end jeg gør normalt. I hverdagen kører jeg oftest på rutinen, da det er hurtigt og effektivt. I går havde jeg sådan lyst til en anderledes træning. Jeg valgte at kører en AMRAP, som går ud på at man kører på tid. Det gælder om, at kører øvelserne igennem så mange gange om muligt. Men husk at lav øvelserne ordenligt, så der ikke opstår skader. Her ses mit træningsprogram for i går, hvor det primært var overkroppen, der stod på tur.

AMRAP – Hvert sæt køres i 5 min

Sæt 1:

20 commandos

15 dips

Sæt 2:

12 lay down push ups

leg raises

Sæt 3:

15 Crunches

10 Burpees

Sæt 4:

6 mountain climbers + 1 push up

Sit ups m. twist

Sæt 5:

Shoulder pres

Side to side abs

 

Afslutning: 10-30 min.  løb i roligt tempo

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Det ser godt ud. Kan også godt lide at lave noget helt andet af og til. Har selv kastet mig over TRX for tiden som jeg hygger mig med i weekenderne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 facts om min hverdag