NU bliver det vildt!

Status på mine hjerteproblemer

Skærmbillede 2016-07-25 kl. 15.38.31

Overskriften lyder rimelig dramatisk, men det er altså ikke en clickbaiter. Nogle af Jer, ved måske at jeg har haft problemer med for hurtig hjerterytme. I starten af juni måned bemærkede jeg, at mit hjerte slog alt for hurtigt, jeg havde problemer med at sove og synes egentlig at det var lidt underligt, nu hvor jeg ikke følte mig stresset. Efter 14 dage med hjertebanken besluttede jeg mig for at søge læge. Jeg fik en akut tid til en EKG, som viste at min hvilepuls lå på 105. Allerede dagen efter kom jeg hen til en hjertelæge, som tog tre EKG’er på mig, som alle viste det samme. Det resulterede i enndu et besøg hos min læge, som tog en masse blodprøver på mig. Alle blodprøver viste sig, at være normale og jeg fik derfor en henvisning til en hjertelæge. Jeg har nu været hos hjertelægen to gange, hvor mit hjerte er blevet scannet. Derudover har jeg fået sat et hjertekartegram på, som kan følge min hjerterytme døgnet rundt. Når det er overstået skal jeg til endnu en test og så skal jeg MR scannes.

Heldigivs er selve hjertet helt fint, men strømmen til at og fra hjerte er ikke som den skal være, og så slår mit hjerte et ekstra slag. Flere specialister har kigget på mine prøver, og nogle mener at det er set før hos sportsfolk. Jeg er virkelig glade for, at de undersøger mig i hoved og røv. Men hold nu op hvor gad jeg bare godt være “rask”. Jeg føler mig ikke syg og dårlig. Men jeg er træt og har absolut ingen kondi (føler mig som en på 60, der har røget 20 smøger om dagen).

Jeg håber på det bedste :-)

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Mie

  Hej Cille. Meget træls med dit hjerte og man ikke rigtig hvad man skal gøre for at få dig rask nu her, men jeg synes du er super sej og klare det godt, du hiver ikke udtryk for at være vildt bekymret (som i åh nej, jeg kan hverken det ene eller det andet eller tør gøre go hvad hvis der der sker noget?). Du viser kæmpe positiv og lever videre med dit hjerte problem som alting nok skal gå og holder humøret oppe! Det self svært at vide hvad der er af sine følelser bag snap, insta og blog.? Men tror du er ligeså ærlig som du viser!! Men håber Du bliver rask snart ! 😃 alt god bedring til dig og dit kæmpe humør trods dine læge besøg!
  Knus Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Mie. Mange tak for din søde besked :D Man kommer i hvert fald langt med en positiv indstilling og godt humør.
   Rigtig god sommer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Mange tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Har været igennem akkurat det samme som dig for et par år siden, inklusiv en operation. Nu er den galt igen, og havde også den ære at gå med den holter-monitorering i 6 døgn. Heldigvis er det ikke noget farligt og noget man måske skal leve med resten af sine dage. Først bliver man selvfølglig usikker fordi det er et ekstrem vigtigt organ, vores kære hjerte, men samtidig er det enormt betryggende den måde lægerne tager ens symptomer seriøs, og at de handler på det🙏🏼 Rigtig god bedring til dig, håber de også finder dig en løsning hurtigst muligt 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU bliver det vildt!