Nyt træningstøj er THE SHIT

Veggie Bowls

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 07.15.04

Nu er jeg så heldig, at have kantine på mit arbejde…. En virkelig god kantine. Alle hverdage går jeg sund og varieret frokost bestående af forskellige salater, grønsager, kød og/eller æg. Vores kantine går utrolig meget op i at råvarerne skal være af god kvalitet. Derfor er 60 % af dem faktisk økologiske. Det er en fornøjelse at få serveret så meget lækkert mad, uden at skulle røre en finger. Men i weekenderne bliver jeg (sjovt nok) selv nødt til, at stå for min frokost. Det er meget forskelligt hvad jeg spiser i weekenderne, for det afhænger af planer og lyst.

Jeg er blevet ret glad, for at lave “Veggie Bowls” som egentlig bare er en masse grønt blandet sammen. Hvis jeg spiser en Veggie Bowl til aftensmad, plejer jeg altid at spise et par kyllingedeller til. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Men her er nogle idéer til hvad du kan bruge:

Gulerodder

Avocado

Bønner i alle afskygninger (Jeg plejer at bruge edamame bønner)

Quinoa

Peberfrugt

Brocolli

Bøffel Mozerella

Sweet Potato

Pesto (evt. hjemmelavet – Se opskriften her)

Evt. mango eller tørrede tranebær

 

God weekend :-)

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 07.15.25

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt træningstøj er THE SHIT