Træning på ferien

Fuld fart på weekenden

Skærmbillede 2016-08-13 kl. 16.30.58

Affiliate links: Solbriller ASOS her. Skjort Zara her. Jeans ASOS her. Støvler Toga Pulla (Similar her) . Taske Michael Kors her.

Et par af Jer har efterspurgt de mere personlige og dagbogsagtige indlæg. Derfor tænkte jeg, at I måske ville synes det var hyggeligt at følge med I hvad jeg egentlig får mine weekender til at gå med, når jeg ikke træner – Here it goes :-)

Efter mange timer på farten, ligger jeg endelig i sofaen og slapper af. Det har været en lørdag med masser af planer. Dagen startede ud med 1 times styrketræning, hvor jeg for en sjælden gang valgte at træne full body. I kan se nogle af mine træningsprogrammer her.  Det fungerede faktisk super fint, så det kunne være at jeg skulle benytte mig af det lidt oftere :-) Efter træning smuttede jeg ind til Nørreport, hvor jeg skulle have 85 min. sportsmassage. Det er efterhånden et par måneder siden, at jeg har været til massør, så det var virkelig tiltrængt at få løsnet lidt op. Hvis nogle af Jer mangler en god massør, kan jeg anbefale Michael fra Sportsrecovery ,som holder til ved Nørreport.

Efter en tur til massøren, gik turen til Mash Skovridderkroen, hvor jeg havde inviteret min kæreste på brunch. Han har aldrig smagt brunchen på Mash, så han skulle da ikke snyds for kød og bearnaise til brunch ;-) Hold nu op hvor var det bare lækkert! Jeg spiste så meget, at jeg måtte åbne mine bukser, haha.

Egentlig havde vi aller mest lyst til, at tage hjem og smide os på sofaen, men vi havde nogle fødselsdagsgaver vi skulle have købt, så vi måtte en tur i fields sammen med 1 mio. andre mennesker. Heldigvis fik jeg også købt lidt til mig selv. Jeg har længe gerne ville have en regnjakke, da jeg virkelig at træt af at blive gennemblødt når jeg cykler til og fra arbejde. Jeg endte med at købe denne regnjakke, som jeg egentlig synes er ret fin af en regnjakke at være.

Nu vil jeg bruge resten af lørdagen på at vaske tøj og hygge på sofaen.

Ha’ en rigtig dejlig weekend :-)

Skærmbillede 2016-08-13 kl. 16.32.18

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning på ferien