Små ændringer i hverdagen kan føre til vægttab

Hej fra Rhodos

P1000059

Affiliate links: Solbriller her. Sports bh Nike (Similar her). Headphones her.

 

Jeg håber I har nydt den danske sommer de sidste par dage. Jeg kan i hvert fald fornemme på diverse sociale medier, at det har været ret sindssygt vejr :-) Da det gode vejr ramte Danmark i onsdag, var jeg på vej i et fly mod det Græske øhav, super godt timet. Men når det så er sagt, så NYDER jeg min længe ventet ferie.

Vi bor i byen Ixia på Rhodos Vestkyst, som ligger ca. 5 km. fra Rhodos By. Vi bor på et vaskeægte charterhotel, hvor der naturlivis findes all inclusive. Dette har vi dog fravalgt, da det ikke er så meget os. Vi vil hellere ud og prøve forskellige restauranter rundt omkring på øen. Hotellet i sig selv er super lækkert. Der er et STORT poolområde, flotte omgivelser, godt træningsområde, tennisbane og generelt et meget instagramvenlige omgivelser. haha. Som prikken over i’et er hotellet børnefrit. Når man ikke selv har børn, er det virkelig lækkert at der er ro ved poolområdet.

Skærmbillede 2016-08-27 kl. 09.24.22

Skærmbillede 2016-08-27 kl. 09.24.12

Dagene er indtil videre gået med solbadning, træning og hygge. Og så er jeg ved at lære, at lave et hovedspring, og som i kan se på billedet nedenfor, går det ikke super godt endnu. haha.  Vi kører i laveste gear og nyder egentlig bare ikke at lave en skid (ud over lidt træning) :-) I dag bliver vi nødt til, at slappe lidt af i skyggen, da solen er lidt stærkere end vi troede – også selvom vi bruger fakta 30.

Skærmbillede 2016-08-27 kl. 09.21.16

I morgen har vi lejet en bil i 2 dage. Planen er at vi skal over på østkysten, og finde nogle gode strande. Ellers har vi ikke super mange planer som vi ellers plejer. Normalt ville vi have dykket, vindsurfet, taget i badeland og alt muligt skørt. Men da min rejseforsikring ikke dækker pga. problemerne med min hjerterytme, er det dumt at kaste sig ud i noget vildt. Derudover har min kæreste fået en ridse på hornhinden, så han må ikke gå om kontaktlinser, så ingen vilde vandsportsaktiviter til os på denne ferie… Øv øv.. Heldigvis har vi en ret vild ferie at se frem til over nytår ;-)

Nu vil jeg smutte ned og træne lidt, så der er plads til en masse pandekager med nutella senere. I kan følge med på min instagram hvor der er mere feriespam @cecilie_lange

Rigtig god weekend!

 

cecilielange_signatur

6 kommentarer

 • Natasha

  Hvad hedder hotellet ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Det ser virkelig virkelig lækkert ud!
  Hvad hedder jeres hotel?

  Forsat god ferieeee! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak – Det hedder Sunprime Miramare Beach :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Titi

  Hej Cecilie.
  Er på udgik efter et headset til løb
  Er et trådløs headset pengene værd?
  Hilsen Titi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ændringer i hverdagen kan føre til vægttab