Kom og løb med mig

Pool Party med en masse søde bloggerpiger

Skærmbillede 2016-08-07 kl. 20.39.10

Affiliate links: Kjole Nelly. Stiletter Steve Madden.

Da jeg for to år siden startede bloggen, havde jeg aldrig troet at det ville føre så meget godt med sig. Min kæreste, familie og venner kan ikke altid se, hvad der er så fedt ved de sociale medier. Derfor er det virkelig dejligt, også at omgås nogle som forstår ens hobby indenfor træning, fotografering og blogging. Det bedste ved at blogge, er uden tvivl alle de søde og spændende mennesker jeg møder. Jeg er så taknemmelig for de bekendtskaber, det har givet mig. Jeg elsker at møde mine bloggerkolleger til diverse events og små photoshoots. Det er altid så skide hyggeligt, at catche up og dele gode råd med hinanden.

Som i måske har kunne se på diverse medier, har nogle af os været samlet til fest og farver i weekenden. Mette var så sød, at invitere os allesammen til pool party hos hende. Desværre var vejret ikke til en tur i poolen, så vi hyggede os med pizza, alkohol og diverse lege i stedet. Det var simpelthen så dejligt, at se alle pigerne og selvom vi ikke allesammen kender hinanden super godt, er det bare aldrig akavet imellem os. Jeg er så taknemmelig for de bekendskaber og venskaber jeg har fået de seneste par år. Så piger… TAK FOR JER! Skærmbillede 2016-08-07 kl. 20.50.37

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og løb med mig