Pool Party med en masse søde bloggerpiger

Træning på ferien

IMG_7058

Hoodie her.

Nu nærmer sommerferien sig endelig for mit vedkommende. Jeg længes efter sol og varme, og jeg glæder mig virkelig til at komme ned til syden og slappe lidt af. For første gange i mange år, rejser min kæreste og jeg på vaskeægte charter, hvilket ellers ikke er vores foretrukne rejser. Egentlig faldt valget på charter i år på grund af prisen, vi kunne få luksus for næsten ingen penge. Vi glæder os i hvert fald til at komme ned og slappe af i hinandens selskab :-)

Hotellet vi skal bo på, har både løberuter og træningscenter med holdtræning. Så ja, jeg har tænkt mig at træne på min ferie. Jeg træner ikke af pligt, men fordi jeg virkelig godt kan lide at være aktiv (også når jeg er på ferie). Jeg har ikke lyst til, at lade min ferie styre af min træning, eller træne flere timer om dagen. Men jeg vil elske at udføre små træningssessioner hver morgen, som kommer til at bestå af enten powerwalk, løb, yoga eller styrketræning. Derfor kommer min kuffert selvfølgelig til, at indeholde en masse træningstøj (jeg må heldigvis have 30 kg med YAY). Jeg lover at medbringe mit GoPro, så jeg kan få optaget en masse træningsvideoer til Jer.

Jeg ville elske, at medbringe nogle af disse lækre sæt i min kuffert :-) Der er direkte link til alle items under billedet. Skærmbillede 2016-08-10 kl. 20.44.45

Affiliate links: Nike Tank her. H&M shorts her. Nike sko her. Adidas sports-bh her. Adidas shorts her. Adidas Ultra Boost her. Nike T-shirt her. Nike shorts her. Nike sko her.

 

Nu vil jeg smutte på arbejde.. Kun 7 arbejdsdage til ferie – I CAN DO IT ;-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pool Party med en masse søde bloggerpiger