Fuld fart på weekenden

Velfortjent sommerferie

IMG_6930

 

Så blev det endelig MIN tur til at holde sommerferie!! Hele sommeren har jeg knoklet på arbejdet mens alle andre har holdt ferie, og nu er det endelig min tur til at slappe af og sove længe. Jeg føler mig uinspiseret, træt og energiforladt efter en hård sommer. Derfor glæder jeg mig endnu mere til, at få ladt batterierne op, så jeg er klar til at vende tilbage til arbejdet, HD og bloggen! :-)

På onsdag flyver jeg til Rhodos, hvor jeg skal tilbringe en hel uge sammen med min kæreste. Selvom charter ikke er vores foretrukne rejseform, glæder vi os helt afsindigt meget til at få noget sol på vores blege kroppe og ikke mindst slappet af. Hvis I kan anbefale nogle gode restauranter, må I meget gerne smide en kommentar :-)

Jeg har gået med tanken om, at lave en lille video fra ferien (VLOG hedder det vidst på Youtubesprog?) I hvert fald, så har jeg både mit nye Panasonic kamera med og mit GoPro, så skal jeg bare huske at filme ;-)

Nu vil jeg hoppe ned i centeret og give den ekstra meget gas!

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuld fart på weekenden