Hjemmetræningsprogram + video

Back from Greece

P1000529

P1000501

Affiliate: Badedragt her.

Så er jeg hjemme fra ferie og tilbage på bloggen. Faktisk har jeg været hjemme siden torsdag, men der har bare været run på fra morgen til aften med arbejde, vasketøj og rund fødselsdag. Så lige nu nyder jeg at ligge med benene oppe og slappe af. Jeg har faktisk ikke engang nået at handle siden jeg kom hjem, hvad sker der lige for det? Det er helt sikkert på min To Do liste i dag ;-)

P1000016

Solbriller her. Kimono her. Bikini Victorias Secret.

Robin og jeg har haft en skøn uge på Rhodos med masser af sol, afslapning og kærlighed. Vi længes allerede efter sol og varme, så vi glæder os til at tage afsted på ferie igen om et par uger. Måske nogle af Jer undre Jer over hvor jeg egentlig har alle de penge fra til rejser. Det er jeg i hvert fald blevet spurgt om ofte – I kan finde svaret lige her :-)

P1000431

Men for at vende tilbage til Rhodos, så har vi egentlig ikke lavet så meget. Vi lejede en bil nogle af dagene, og kørte rundt til østkysten. Ellers befandt vi os for det meste på vores dejlige hotel eller i den gamle by. Jeg synes ikke, at I skal snydes for nogle af vores feriebilleder. Jeg ved ikke om I er interesseret i en rejseguide til Rhodos? I hvert fald, så skal jeg nok forsøge at få strikket en sammen. Det næste ferie indlæg kommer til at omhandle træning på ferien. Så glæd jer til endnu et træningsrelateret indlæg, som også kommer til at indeholde en træningsvideo :-)

P1000368

 

P1000281P1000294

P1000197

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • By the time winter is over, you will find parents and their children
    in back yards or the nearest baseball field ready to start the season and get back into the swing of
    the game. To start out a long hallway is the ideal place to set-up.

    Get plenty of rest at night and be sure to eat to support your goal.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræningsprogram + video