Jeg forlænger sommeren

Gårdagens HIIT træning

Jeg elsker at træne når jeg er på ferie, men jeg gider ikke at bruge mere end 20-30 min. om dagen på det. Derfor benytter jeg mig ofte af HIIT træning, som ikke tager super lang tid, men som er super effektivt. Jeg finder altid inspiration til min HIIT træning hos Nordic HIIT, som er et fantastisk træningskoncept. Jeg udførte nedenstående program i går morges. Jeg kørte det igennem to gange. Hvis man har tid og overskud kan man med fordel køre det igennem tre gange. Alle øvelser er meget simple og kan køres igennem uden redskaber.

 

2 x bakkespurt

50 sek jumping jacks

10 sek pause

50 sek squats

10 sek pause

50 sek push ups

10 sek pause

50 sek hiptrusthers

10 sek pause

50 sek commandos

10 sek pause

50 sek walking lunges

Skærmbillede 2016-09-28 kl. 09.01.10

cecilielange_signatur

1 kommentar

 • Pernille

  Hej :D
  Fedt jeg lige har opdaget dine træningsplaner. Dem vil jeg helt bestemt gøre brug af når jeg er færdig med mit nuværende trænigsprogram :D

  Fortsæt endelig med at lave film til dem, det en del lettere at huske samt se øvelse Hvordan den udføres :) i dette hiit program laver du en øvelse der hedder commandos hvad er dette for en øvelse :/?

  Ville man kunne køre dine træningsprogrammer i et suppersæt med de antal gentagelser og så holde 60 sek pause og så fortsætte? Eller skal man køre det i gennem som du har skrevet for det giver mest

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forlænger sommeren