10 grunde til at du skal købe nyt træningstøj

Jeg forlænger sommeren

P1000773

Jeg befinder mig i skrivende stund 3000 km. væk fra København. Jeg er nemlig i Spanien med Svigerfamilien. Dagene går med solbadning, lækker grillmad og familiehygge. Vi har nogenlunde vejr, man kan i hvert fald godt mærke, at det er sidst på sommeren hernede. Her er kun omkring 20-25 grader og en smule skyer hist og her. Men det gør mig ingenting – Det er skønt med et lille afbræk fra hverdagen derhjemme :-) Jeg sover længe, spiser brød med nutella i lange og drikker masser af kolde drikke fyldt med sukker. Og det passer mig helt fint. Man bliver ikke tyk på én uge ;-) Dog glæder jeg mig, til at komme hjem til det smukke efterår, og sparke røv på arbejdet, i skolen og til træning.

Nyd søndagen derhjemme :-)

Følg med på instagram for mere feriespam @cecilie_lange Skærmbillede 2016-09-25 kl. 12.52.54

Skærmbillede 2016-09-25 kl. 12.53.01

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til at du skal købe nyt træningstøj