Birthday Wishes

Kom på rette spor efter sommerferien

P1000165

Affiliate links: Løbesko ( Spar 40 %) her. Løbetrøje her. Shorts her

Sikke et sommervejr vi har haft i denne uge, det kan vi vidst ikke klage over! Is, Rosé og grillmad i lange baner? Den stil tror jeg vi er mange, der er kørt henover sommeren. Måske er træningen blevet nedprioriteret hen over sommeren, og det samme er kosten. Det er også helt fint engang i mellem, i hvert fald når man er på ferie. Personligt giver jeg mig selv lov til ALT når jeg er på ferie. Jeg spiser chokolade og is i lange baner, og har ikke en snært af dårlig samvittighed – og sådan skal det også være. For nogle kan det være svært, at komme tilbage i den gode stime med motion og sund mad. Og tro mig, jeg kender det alt for godt. Men jo længere tid man venter, desto sværere er at det komme tilbage i den gode rytme. Jeg vil derfor gerne dele mine gode råd med jer.

 

Positivt sind

Først og fremmest, gælder det om at være positiv og vær klar på at komme tilbage på det gode spor. Husk at sund kost og motion giver god energi. God energi vinder altid

 

Udnyt weekenden

Brug weekenden på, at planlægge næste uge. Hvilke planer har du, hvad skal I spise, hvornår er der tid til træning. Skriv alle dine planer ned på et papir eller en kalender. Disse kalendre fra Future Planner er et godt bud på hjælp til planlægningen

 

Klar hele ugens indkøb og forbered maden

Indkøb og madlavning kan være en tidsdræber. Det sker ofte for mig, at jeg ikke orker at handle ind, og derfor ender ud med take away. Lav en madplan, klar hele ugens indkøb og forbered mad til et par dage af gangen. I kan se eksempler på min madplan og indkøbsliste her. Derudover giver jeg gode tips til at “sammensætte din egen madplan” her.

 

Planlæg træningen

Meld dig på holdtræning eller lav træningsaftaler med en veninde. Men vær realistisk. Lad nu være med at starte for hårdt ud, så du dræber lysten. Alt efter hvordan dit skema ellers ser ud, kan du starte ud med at træn  3 gange ugen. Hvis man ikke er til holdtræning, har jeg masser af gratis træningsprogrammer her. Vigtigst af alt. Lav noget du synes er sjovt. Start til en sport, hvis fitnesscenteret ikke fanger din interesse.

 

Forny træningsgarderoben

Hvis du har svært ved, at komme i træningstøjet kan nyt træningstøj give motivation. Jeg giver mit eksempel på et lækkert efterårssæt. Der er direkte links til alle items under billede.

Skærmbillede 2016-09-16 kl. 06.36.01

Affiliate links: Hoodie her. Træningstaske her. Tights her. Sko her. T-shirt her. Sports-bh her.

 

Jeg håber I kunne bruge mine tips, til at komme igang igen. Husk at I altid kan finde inspiration til træningsprogrammer og madplaner herinde. Brug evt. søgefeltet, hvis I leder efter noget specifikt :-)

Ha’ en rigtig dejlig fredag!

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Wishes