Effektiv fullbody træning på 30 min.

Vind 2 x 2 billetter til gallapremieren på Bridget Jones’ baby

 

Bridget Jones - Plakat

Nu bliver det vildt ladies! Den nye Britney Jones kommer snart i biografen, og to af Jer har mulighed for at vinde billetter til gallapremieren (med ledsager) på onsdag i Imperial. Det er nemlig sådan, at det er min seje lillesøster, der har været med til at arrangere gallaen, så jeg har plaget hende om ikke jeg måtte invitere nogle af Jer med. Jeg trækker én vinder på bloggen og én vinder på Instagram (konkurrencen kommer på Instagram i morgen) Deltag gerne begge steder, så er chancen større. Find informationer om konkurrencen nederst i indlægget.

 

Info om gallapremieren:

Dato og tidspunkt: Onsdag d. 07.09.2016 Kl. 21.00

Sted: Imperial, København  (billetterne skal afhentes her)

Kort om filmen:

Oscar®-vinderne Renée Zellweger og Colin Firth er tilbage i ”Bridget Jones’ Baby”, det næste kapitel i den populære filmserie om alles favorit-single, og de får følgeskab af Patrick Dempsey og Oscar®-vinderen Emma Thompson. Sharon Maguire (”Bridget Jones’ Dagbog”) instruerer filmen, som er baseret på Helen Fieldings heltinde, som pludselig befinder sig i lykkelige omstændigheder.

Bridget (Zellweger) har slået op med Mark Darcy (Firth) og hendes drøm om, at ”leve lykkeligt til mine dages ende” er ikke gået helt efter planen. Nu hvor hun er blevet 40 år og lidt til og single igen, har Bridget besluttet sig for at fokusere på topjobbet som nyhedsproducer og bruge tiden sammen med både gamle og nye venner. For en gangs skyld har Bridget fuldstændig styr på alting. Hvad kan gå galt?

Bridgets kærlighedsliv tager en uventet drejning, da hun møder den uimodståelige amerikaner Jack (Dempsey), som er alt, hvad Darcy ikke er. Skæbnen vil dog, at Bridget bliver gravid. Der er dog bare et lille problem. Bridget ved kun med 50 procents sikkerhed, hvem faderen er.

Biografpremiere den 15. september.

Se trailer til filmen her.

 

Alt du skal gøre for at deltage:

 • Kommentere hvem du vil tage med på onsdag
 • Svare på følgende spørgsmål:

Hvem er tilbage i rollen som alles favorit-single kvinde?

 1. Julia Roberts
 2. Renée Zellweger
 3. Emma Thompson

Jeg trækker vinderen tirsdag d. 06.09.2016 kl. 21.00 – OBS. Det er vigtigt, at I skriver Jeres rigtige email adresse, da jeg kontakter vinderen via mail.

cecilielange_signatur

48 kommentarer

 • Kirsten

  Shit, gik lige i panik da opslaget pludselig forsvandt?! opdaterede og opdaterede, men væk var det. Heldigvis fandt jeg det igen!
  Vil tage min bedste veninde Nanna med, og vi vil nyde hvert et minut <3 og svaret er nr. 2. Renée Zellweger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Det er selvfølgelig Renee Zellweger, der er tilbage i rollen som Bridget Jones.
  Jeg vil rigtig gerne have min veninde Kristine med til gallapremieren, da vi begge næsten ikke kan holde vente tiden ud længere! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil tage min veninde Danielle med ind og se filmen. Vi er begge fornyelig blevet med barn, og der er ALT alt for længe siden, at hende og jeg har været i biffen!

  Jeg ville elske at komme af sted på onsdag og se all time favorite Reneé Zellweger i rollen som Bridget Jones med baby:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie RN

  Jeg ville utrolig gerne tage min veninde, Kamilla med ind og se filmen, hvor nr. 2 Renée Zellweger spiller hovedrollen.
  Hold op, en lækker onsdag det pludselig kunne blive! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie RN

  Jeg ville tage min veninde, Kamilla, med ind og se filmen, hvor nr. 2 Renée Zellweger spiller hovedrollen.
  Hold op, en lækker onsdag det pludselig kunne blive!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min søde veninde Linda, inden jeg skal være sengeliggende i +2 uger. Og det er selvfølgelig Renée Zellweger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krista

  Det er Reneé Zellweger, som er tilbage i hovedrollen. Jeg vil rigtig gerne tage min datter med til København og se premieren hvis jeg vinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bech

  Jeg ville tage min datter Daniella med. Der er Renée Zellweeger som er tilbage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville tage min mor med, vi kunne godt bruge lidt kvalitetstid sammen :) jeg er simpelthen for dårlig til at forkæle hende.

  Det er René Zellweger der er tilbage i god form ifølge traileren :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Svaret er nr. 2, Renée Zellweger.

  Jeg vil tage min mor med <3 Bridget Jones' filmene har fulgt mig hele min opvækst og vores VHS-maskine har været rødglødende fordi vi har set filmene så mange gange :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Det er nummer 2 Renée Zellweger😊 jeg ville overraske min mor, som har snakket om filmen længe. Så kunne vi samtidig få noget mor datter tid ud af det😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Rasmussen

  Jeg ville invitere min Louise med som jeg ser alt for lidt! Hun fortjener en aften ude! Og jeg har haft en masse overarbejde men lidt netop på onsdag vil det passe perfekt på onsdag med en veninde aften 😍 :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Andersen

  Eeeij en fed konkurrence! :-D Jeg vil rigtig gerne tage min bedste veninde Stine med til gallapremieren da vi begge elsker Bridget Jones. Og vi har netop en aftale om at ses på onsdag, så det ville være helt perfekt.
  – og det er selvfølgelig Renée Zellweger der spiller hovedrollen som Bridget Jones :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil tage min skønne veninde gennem 11 år med, som for tiden går igennem en hård periode. Hun har brug for at blive forkælet og få et smil på læben – hvilket jeg er sikker på denne film vil give hende :)

  2. Renée Zellweger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville helt klart tage min dejlige mor med, da hun har meget at se til i hverdagen og ville nyde en mor-datter-dag! Derudover er det en film, som vi begge enormt gerne vil se! Svaret er selvfølgelig Renée Zellweger :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nishan Kahsu

  Mit svar er:
  2) Renée Zellweger

  Jeg ville tage min specialemakker med i biografen, da vi savner lidt pige-hygge ovenpå et meget langt kandidatforløb :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Damgaard

  2.Renée Zellweger!

  Jeg vil tage min bedste veninde med! Vi skal begge først starte på sygeplejerske-studiet til februar, og bruger begge tiden på at søge jobs. Vi mangler lidt sjov, i denne seriøse tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil tage min kære mor med ind og se filmen, hvis jeg vinder – og svaret er selvfølgelig Renée Zellweger! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Uuuh det er den sjoveste kvinde nr 2 Renee Zelweger :D Jeg ville elske at kunne invitere min mor ind og se filmen og kunne give en god oplevelse igen for alle de gode ting hun gør for mig! Det ville være sådan en dejlig overraskelse, at kunne give hende <3
  Krydser fingre! Knus A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Wilson

  Favorit singlekvinden hedder Renée Zellweger og ville hive min skønne svigerinde Mie med til en underholdende aften i biografen i selvskab med Bridget Jones og Mr. Marc Darcey 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Wilson

  Favorit singlekvinden hedder Renée Zellweger og ville hive min skønne svigerinde Mie med, til en underholdende biografen-date i selvskab med Bridget Jones og Mr. Marc Darcey 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Thy

  Jeg ville med garanti invitere min søster, that’s a given ☺️
  Og enhver ved at der er Reneé Zellweger som spiller Bridget J – alt andet ville være skørt 😧

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil gerne invitere min aller bedste og savnede veninde Josefine Lassen!!
  Svaret er selvfølgelig Renée Zellweger :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville invitere min bedste veninde Lisa :-)
  Og svaret er Renée Zellweger 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Skaaning schiøtz

  Min dejlige søster. Vi trænger til en tøse tur uden mænd og børn ❤
  – Renée Zellweger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Jeg vil rigtig gerne se den med mine 2 søde veninder Mette og Maria – så splejser vi den sidste billet 😍✌️🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Anthoni Olesen

  Jeg ville tage min søster med i biografen :-) og svaret er nr 2 – Reneé Zellweger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Offerlin

  Jeg ville elske at invitere min meget savnede veninde Charlotte med, som jeg ikke har set i hvad der føles som evigheder! :(

  Det er selvfølgelig fantastiske Reneé Zellweger, der er tilbage i rollen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie m

  Jeg vil gerne invitere min søde studievenindr Mia Birkebæk med til premieren👯 Og svaret er nr. 2 Renée Zellweger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Pernille

  Yay!! Renée Zellweger 🙌🏽 min søde veninde, Frederikke og jeg, trænger til en fantastisk aften. Krydser alle mine fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Renée Zellweger har hovedrollen. Jeg vil tage min mor med, fordi hun er vild med Bridget Jones i en sådan grad, at hun kan citere replikker og gengive scener for de forudgående film. Vi har allerede aftalt, at vi skal se den sammen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Min søde veninde Mette, skulle helt sikkert med. Det er alt for lang tid siden, vi har haft en tøseaften ;-) & svaret er selvfølgelig skønne Renée Zellweger! Jeg har glædet mig SÅ meget til at filmen kommer ud, og kan ikke vente længere! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg ville invitere min søster med, da vi begge elsker elsker elsker Reneé Zellweger, som selvfølgelig er hovedpersonen i Bridget Jones filmene 👭🙈😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie Kusiak

  Renée Zellweger er tilbage!!! Glæder mig til at se filmen.
  Vil gerne tage min søde veninde Karoline Lindstroem med ind og se filmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Høyer

  Det er den underskønne Renée Sellweger der er tilbage! Jeg ville tage min kære mor med, hvis hun orker, hun er lige kommet tilbage fra et hårdt stress forløb, så vil gerne forkæle hende og hygge om hende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det ville simpelthen være for bildt at kunne få lov, at tage min bedste veninde Kirsten med ind og få denne mega fede oplevelse! Kan slet ikke vente til at skulle se filmen og oplevelsen skal lige meget hvad deles med Kirsten!
  Svaret er selvfølgelig Renée Zellweger (nr. 2) 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda lassen

  Jeg ville invitere min elskere mor med!! Vi har i lang tid snakket om at tage ind og se filmen når den fik præmiere :)
  Reneé Zellweger spiller den fantastiske Bridget Jones

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville tage min bedste veninde, Kirsten, med ind og se denne helt sikkert alt for grineren film. Det ville være den fedeste oplevelse!! Svaret er selvfølgelig Renée Zellweger (nr. 2) 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Schou

  Det må være en af de bedste konkurrencer længe! Hurra 👏🏻👏🏻👏🏻

  Det er nr. 2 – skønne Renée Zellweger der er tilbage som Bridget Jones.

  Jeg vil tage min skønne veninde Kamilla Grønkjær med. Vi har aldrig prøvet noget fancy galla tam tam, så det kunne være fedt at prøve! 😄❤️👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline L

  Jeg vil tage min skønne studieveninde Freja med. Vi har allerede en aftale i morgen, så det vil da ikke være værst at slutte dagen sammen med Renée Zellweger (svar nr 2.) som Bridget Jones!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville tage min fantastiske mor med til premieren på denne film. Vi har set de andre skønne film med Renée Zellweger sammen. Vi bruger for lidt kvalitets tid med hinanden, så denne mulighed ville være perfekt! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie A

  Jeg ville tage min veninde Charlotte med! Det er Renée Zellweger der spiller vores favorit-single

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H

  Renée Zellweger..

  Jeg vil give dem til min søster og hendes veninde som bor i KBH :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bek

  Jeg ELSKER Bridget Jones’ filmene og vil derfor vildt gerne ind og se den nye film i morgen aften med min dejlige veninde Laura Malene Schantz Andersen. Svaret er selvfølgelig nr. 2 – Renée Zellweger er tilbage som Bridget Jones 💃💃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Kristensen

  Uh svaret er nr. 2: Renée Zellweger. Jeg håber på at vinde, så jeg kan invitere min savnet veninde Maria ud. Hun har rygende travlt med arbejde og jeg ligeså, så vi har sjældent tid til at ses. Og hvilken god anledning at se hinanden i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil tage min søster Christine med, da hun både elsker og hader pinelige film! Og det er selvfølgelig Renée Zellweger, der er tilbage i rollen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Christiansen

  Det er selvfølgelig Renée Zellweger :) Jeg skal se den med min veninde Danielle, som bare trænger til at blive forkælet og få tankerne lidt væk.. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Håber jeg kan nå at være med :-)
  Vil super gerne have min veninde Linda med – vi har sådan brug for en tøse tur og så er vi begge mega fan af Briney Jones

  Svaret er Renée Zellweger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Effektiv fullbody træning på 30 min.