Aldrig mere spiral!

10 basic træningsitems du bør eje

skaermbillede-2016-10-15-kl-22-17-40

Affiliate links: Løbejakke her. Uldtrøje her. Tights her. Headset her. Sko her. Sports-bh her. Top her. Hoodie her. Shorts her. Taske her.

Skal man ud og investere i nyt træningstøj – og udstyr, synes jeg at der er 10 “basicitems” som man bør anskaffe sig. Personligt mener jeg, at der er nogle items man med god samvittighed kan bruge lidt ekstra penge på. Nedenfor har jeg beskrevet hvilket 10 basic items jeg mener, man bør have i sin træningsgarderobe. Det er naturlivis en subjektiv liste, da den er tilpasset til mine behov, som både er styrketræning og løb. Jeg håber alligevel at I kan bruge den til noget

 

Sorte squatsikre tights:
Dette er noget af det vigtigste i din træningsgarderobe. De passer til enhver lejlighed hvad enten det er løb, styrketræning eller yoga. Gør dig selv den tjeneste, at købe nogle i god kvalitet, da du helt sikkert vil få brugt dem meget. Disse fra Nike er fantastiske!

 

Trådløst headset:

Jeg fatter ikke hvordan jeg nogensinde har kunne undvære et trådløst headset. Det er virkelig guld værd! Også her vil jeg mene, at det godt kan betale sig at købe et i nogenlunde god kvalitet. Disse fra JBL koster 799, hvilket er en udemærket pris. Ønsker man nogle mere advanceret er disse Jabra Sport Pulse til 1580 kr. et godt bud.

 

Træningssko:

Selvfølgelig skal man have et par træningssko. Selv går jeg aldrig på kompromis med mine sko, da det er vigtigt at fødderne har det godt, og får den optimale støtte. Man skal naturligvis vælge sko, efter hvilken type træning man dyrker. Men skal man vælge ét par sko, ville jeg personligt gå efter disse fra Adidas. Ønsker man en lidt billigere træningssko er disse  sorte Nike Free sat ned til 497kr (halvpris) OBS. Er man løber, vil jeg altid anbefale at man får taget en løbetest i en fysisk butik.

 

Hoodie:

I disse kolde månederne, er det vigtigt at holde sig varm før og efter træning. Her er en hoodie genial. Denne hoodie koster kun 279 kr. og findes måde i sort og sart rosa. Ønsker man en hoodie i lidt tyndere stof kan jeg anbefale denne fra Kari Traa.

 

Singlet:

Selvfølgelig skal man have minimum én singlet i sin træningsgarderobe. De findes i alle farver, modeller, og mærker. Ønsker man ikke at bruge vanvittig mange penge penge på træningstoppe, laver Nelly nogle ganske fine. Denne er sat ned til kun 71 kr. Ellers er der altid gode gamle H&M, som også laver nogle rigtig fine nogle, til rigtig gode priser.

 

Støttende sports-bh:

Yes, ladies. Det er simpelthen så vigtigt at brysterne får den rigtige støtte. Er du i tvivl om model, størrelse og støtte vil jeg klart anbefale at kigge forbi en fysisk butik. Denne fra casall skulle være helt fantastisk. Hvis ikke man ønsker at bruge forfærdelig mange penge, laver H&M faktisk nogle ganske udemærket.

 

Vind-og vandtæt jakke:

Denne er uundværlig hvis du er løber. Det kan være rigtig dyrt, at gå ud og købe en god løbejakke, men så holder den også i mange år. Jeg har selv anskaffet mig denne løbejakke i år. Ønsker man en helt neutral løbejakke er denne fra Under Amour på tilbud. Bryder man sig ikke om, at løbe i en varm jakke, er en løbevest et godt bud. De findes i alle prisklasser, blandt andet denne fra Nike og den billige fra OnlyPlay.

 

Shorts:

Selvom det er sæsonpræget, vil jeg stadigvæk penge, at man har brug for et par shorts eller korte træningsbukser. Det er ulideligt at træne i lange tights de varme dage. Alt efter hvad man er til. Personligt kan jeg bedst lige løse shorts som disse. Er man til de tætsiddende, som ikke er for korte er disse mit bedste bud.

 

Uldtrøje:

Noget af det træningstøj, jeg bruger allermest i vinterhalvåret er mit uld. Jeg elsker elsker ELSKER uld. Det fungere rigtig fint, hvis man løber i lag på lag, som jeg gør. Derudover kan jeg også finde på at hoppe i den til og fra træning. Jeg kender faktisk kun Kari Traa’s uld, men det er også helt fantastisk og funktionelt, da det også kan bruges som skiundertøj.

 

Træningstaske:

Alt efter hvilken livsstil man har, og hvor og hvornår man træner er det en rigtig god idé at have en træningstaske. Selv har jeg en træningstaske, som også kan bruges som rygsæk, da cykel er mit primære transportmiddel. Egentlig ville jeg ellerhelst have Mulberry’s medium clipper, men den fungere bare ikke når den skal være på cyklen. Men igen, dette er en smagssag :-)

 

 

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldrig mere spiral!