Jeg skal holde nytår på den anden side af jorden

Madtømmermænd i dag – Tømmermænd i morgen

skaermbillede-2016-10-08-kl-17-52-34

Kl. er 17.45 og jeg skal afsted mod Vesterbro om lige præcis én time. Jeg skal mødes med nogle af de andre bloggerdamer på en café, hvor vi skal have en lille en inden vi skal spise aftensmad på Köd. Men lige nu kan jeg slet ikke tage mig sammen til, at fikse hår og make up… Jeg tror jeg er ramt af madtømmermænd efter i går. Kan man overhovedet det? haha.

I går var jeg ude og spise med tre veninder efter arbejde. Jeg var så heldig, at blive inviteret på TGI Fridays, som ligger inde ved Storkespringvandet i København. Til jer der ikke kender kæden, så er det en Amerikansk restaurantkæde som servere lækker snasket mad og flotte cocktails. Vi spiste som svin, for at sige det pænt. Vi spiste og drak i 4 TIMER. Vi fik seriøst meget mad, men hold nu op hvor var det lækkert. Da jeg kom hjem kl. 23 faldt jeg omkuld på sofaen med verdens største foodbaby ;-) I aften tror jeg, at jeg springer de store bøffer over, og nøjes med lidt let mad (er det normalt at være mæt i 24 timer???) Heldigvis har jeg handlet ind til lidt sundere tømmermændsmad, så jeg ikke ryger i pizzafælden fra morgenstunden!

Nu må jeg hellere gøre mig klar, så jeg kan mødes med de andre bloggerdamer. Følg med på instasnappen (@cecilie_lange) og den rigtige snapchat (Cillelange) – Jeg tør godt love, at det ikke kommer til at gå stille for sig.

skaermbillede-2016-10-08-kl-17-51-48 skaermbillede-2016-10-08-kl-17-52-07

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal holde nytår på den anden side af jorden