Madtømmermænd i dag - Tømmermænd i morgen

Projekt faste baller #1

test

Affiliate links: Pullover her. Tights H&M.

Nedtællingen til Filippinerne i gang. Der er lige præcis 75 dage til jeg skal i bikini igen. Man kan næsten ikke mærke min begejstring ;) Jeg kan godt lide at give den lidt ekstra gas op til mine ferier, når jeg ved at dresscoden er bikini. Det kan jeg egentlig ikke se noget galt med. Jeg vil dog pointere at jeg hverken sulter mig selv eller overtræner. Jeg forsøger blot at skrue lidt ned for sukker- og brødindtaget samtidig med jeg har ca. 5 træningspas om ugen. I kan se eksempel på min trænings- og madplan her

Mit mål er, at jeg gerne vil have en fast, rund og fyldig numse. Ikke at jeg er utilfreds pt, men jeg vil gerne finpudse den en smule ;) Den kommer til at kræve masser glutetræning og stairmaister. Jeg vil derfor starte en ny følgetone her på bloggen som kommer til at hedde ”Projekt faste baller”. Her vil jeg dele én af mine ugentlige bentræninger med jer. Jeg vil meget gerne forsøge, at lave tilhørende videoer, dog afhænger det lidt af om jeg har en ”kameramand” haha :-)  Indlæggene vil blive udgivet hver tirsdag.

Her ses første bentræning, som jeg lavede i går. Jeg kan love jer for, at jeg har DOMS i dag :-) AV! Hvis ikke i kender øvelserne kan i google jer frem til dem.

 

SS1: 3×20 Step Up m. Kettlebells (jeg brugte 2×6 kg)

SS1: 3×20 Step Up m. egen kropsvægt

SS2: 3×15 Sumo Squats m. Kettlebell (jeg brugte 12kg)

SS2: 3×15 Små vip m. egen kropsvægt

SS3: 3×20 Walking Lunges n. kettlebells (jeg brugte 2×6 kg)

SS3: 3×15 Romainian Deadlift m. kettlebell (jeg brugte 12 kg)

SS4: 3×20 Rear legraises m. elastik (kan købes her)

SS4: 3×20 Side rear leg raises m. elastik

 

Jeg håber I synes om det. Nu vil jeg smutte i biffen og spise mig mæt i popcorn – Det går lige i numsen ;-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madtømmermænd i dag - Tømmermænd i morgen