Projekt faste baller #2

Ugens vegetar – Vegetardeller på 10 min.

p1010415

Jeg er klar med endnu et nyt tiltag på bloggen nemlig ”Ugens vegetar”. Jeg har ligesom mange andre danskere skåret gevaldigt ned på mit kødforbrug. Og for lige at slå det fast, så er jeg hverken vegetar eller veganer, og bliver det nok heller aldrig, jeg elsker sgu en stor bøf engang i mellem ;-) Kort fortalt har jeg skåret ned på mit kødforbrug, fordi min mave får det bedre. Jeg kan tydeligt mærke forskel på de dage jeg spiser større mængder kød i forhold til de dage hvor jeg minimere det. Derudover er jeg blevet inspireret af min søster, som er super dygtig til at lave spændende vegetarmad.Jeg vil fremover dele en vegetaropskrift med jer én gang om ugen. Jeg håber I synes om tiltaget og bliver inspireret.

Denne uges vegetar, er noget så lækkert som vegetardeller. Jeg har før lavet mine egne vegetardeller, de blev faktisk rimelig vellykket, men det tog selvfølgelig lidt tid at bikse sammen. I sidste uge lå, der en pakke vegetardeller fra Soy4you i postkassen, altså vi snakker ikke om en pakke færdiglavet deller, men sådan en pakke med noget pulver. Jeg var rimelig skeptisk, da jeg en pakker pulver da umuligt kan blive til noget, der skal ligne frikadeller. Jeg æder mig egne ord. De blev simpelthen så gode, og så tog det kun 10 min. Det må være win win. Alt man skal bruge er en pakke Soy4you og 3 dl kogende vand. Det er da lige til at overskue, hva? Til vegetardellerne lavede jeg en mættende salat med følgende ingredienser:

Quinoa

Avocado

Gulerødder

Frisk spinat

Granatæble

Hjemmelavet basilikumspesto (se opskrift her)

 

Nogle af Jer, vil måske synes, at det er kedelig at spise vegetarmad. Ja, det er kedeligt at spise iceberg salat med agurker, men der altså super mange lækre alternativer til kød. Se blandt andet denne veganske chili con carne.

Jeg er egentlig rigtig interesseret i at vide, om nogle af jer er vegetarer/veganere, eller generelt mindsker jeres kødforbrug? :-)

 

OBS. Nedenstående pakke er modtaget som “gave”

p1010422

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt faste baller #2