Vinterklar med 20% på alt

Vind et bluetooth headset fra JBL

p1010429

Kari Traa Hoddie her. JBL Headset her. (modtaget som gave)

Jeg er helt enig i, at man ikke behøver at anskaffe sig alverdens træningsgadgets, og at det nok er meget sundt at træne helt uden engang i mellem. Når det er sagt, mener jeg er der er én uundværlighed træningsgadget, som alle fortjener at eje. De findes en mange variationer og  prisklasser, dermed er kvaliteten også meget forskellig fra brand til brand. Her snakker jeg om noget så simpelt som et trådløst headset. Det er simpelthen en genial opfindelse. Når man først har prøvet, at træne med et trådløst headset, forstår man slet ikke hvordan man har kunne træne ordenligt med alle de dumme ledninger, for ikke at snakke om den dårlige lyd (hvis vi snakker Apples eget)

Jeg har efterhånden prøvet en del trådløse headset. Jeg synes ikke nødvendigvis at pris og kvalitet går hånd i hånd. Og derfor var jeg positivt overrasket over det seneste headset jeg har testet. Vi snakker om JBL’s mini reflect som fås i 4 farver. Det har en fantastisk lyd, pasformen er perfekt, forbindelsen er genial, batterilevetiden er lang og så kan de købes til en virkelig god pris. Læs mere om JBL headsettet her.

 

Fordele

Rigtig fin pris

God pasform (de bliver siddende selvom man svinger med hovedet)

God trådløs forbindelse

Flot og enkelt design

 

Ulemper

Ingen æske til opbevaring

 

Konkurrence 

Inde på min instagram @cecilie_lange, trækker jeg én vinder af par JBL Mini Reflect BT i mærkeblå. Skynd jer ind og deltag, jeg finder vinderen mandag d. 31/10 :-)

p1010456

Til de interesseret kan headsettet købes her.

Jeg glæder mig rigtig meget til at JBL udgiver versionen med pulsmåling. Men indtil da er jeg mere end tilfreds med disse. KÆMPE OPTUR :-)

Dette indlæg er lavet i samarbejde med JBL

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterklar med 20% på alt