Prioritér din tid og få flere timer i døgnet

Vinterklar med 20% på alt

skaermbillede-2016-10-22-kl-09-25-42

20 % på ALT – Brug koden MSS20 – Gælder kun i dag

Affiliate links: Faux fur her. Støvler her. Øreringe her. Belte her. Jeans her. Strik her. Armbånd her. Taske her.  – Koden gælder til hele boozt.com i dag (søndag d. 23. oktober) med undtagelse af By Malene Birger, Barbour, Mango, Hugo Boss, Eton)

Selvom jeg er en rigtig sommerpige, elsker jeg efterårs- og vinter tøjet. Hvis det stod til mig hoppede jeg i fede støvler og en lækker strik hver dag. Selvom nogle af jer måske tror, at jeg lever i træningstøj, så er det faktisk ikke helt sandt ;-) Jeg viser sjælen “mit rigtige jeg” på bloggen, da den er bygget op omkring mit træningsunivers. Sagen er den, at jeg jo faktisk kun bruger 1 time om dagen (plus minus) på træning. Ovenstående sæt ville jeg sagtens kunne finde på, at hoppe I hvis jeg skulle ind til byen, til brunch eller i biografen. Faktisk har jeg gået og sukket over den jakke i tre uger, og nu kan jeg købe den med 20%! Min kæreste synes den er grim, fordi at det er for dullet at have “pels” på. Men jeg synes virkelig at Frederikke rocker den. WHAT TO DO!!??? Faktisk ville jeg ønske, at min konto tillod mig, at købe det hele… Men det er desværre ikke tilfældet ;-)

Nu vil jeg smutte ind på arbejdet, og læse en masse om forandringsledelse… What a sunday!

God shoppelyst og god søndag :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prioritér din tid og få flere timer i døgnet