Verdens pæneste faux fur coat

Hormonspiral var skyld i hjertebanken

Jeg har helt glemt, at dele en virkelig god nyhed med jer, som jeg vælger at dele i håb om at det kan hjælpe andre kvinder i samme situation.

Jeg har siden juni måned haft det rigtig skidt. Der er ikke gået én dag uden jeg hat følt mig træt, haft hjertebanken og bare været pisse frustreret over ikke at føle mig som “mig”. Som I kan læse i dette indlæg har jeg rendt til diverse undersøger hos lægen og privathospitaler omkring 12-15 gange, uden at de fandt til hvad min hjertebanken og ekstra hjerteslag skyldtes.

Jeg havde fra starten en fornemmelse af, at jeg havde for mange hormoner i kroppen , men alle læger afslog min mistanke om hormonspiralen (for det var altså ikke en kendt bivirkning). Nu har jeg haft min horminspiral ude i cirka 14 dage, og ved i hvad? Jeg har det fantastisk. Jeg har røvtravlt (undskyld sproget), og alligevel kan jeg endelig mærke min krop igen. Måske nogle af jer tror det er ren placebo effekt, men jeg valgte altså at bestille endnu en tid til en EKG.

EKG’en blev taget på laboratoriet i Pilestræde, i torsdag. Den søde sygeplejerske kunne slet ikke hvorstår hvorfor en så ung pige som mig, skulle have undersøgt hjertet. Vi snakkede kort om mit forløb, og jeg fortalte hende om min mistanke mht. hormonspiralen. Hun sagde at jeg skulle lytte til min egen krop, og ikke tro på alt hvad lægerne havde sagt, for ligeså snart der er tale om et lægemiddel/medicin kender de ikke til alle bivirkninger.

Allerede senere på dagen kom svaret fra min læge….. “Kære Cecilie, Dit hjertekardiogram er normalt.. Med venlig hilsen XXX. Jeg var chokeret, glad og lettet på samme tid. Hold nu… Tænk engang, at jeg har gået i så mange måneder og haft det ad h…. til, og så går der fjorten dage fra min spiral er ude til jeg har det godt!??? Nu kan det jo ikke bevises, at det lige præcis er hormonspiralens skyld, at jeg har haft hjertebanken og ekstra hjerteslag, men det er da pudsigt at jeg lige pludselig har normalt hjertekardiogram? I hvert fald beholder jeg min tid på hjertemedicinsk Gentofte, så jeg er 100 % sikker på at alt er som det skal være. Jeg krydser finger :-)

14963690_10154673117708497_823882372_o

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Puha..Cecilie. Sikke et forløb du har været igennem.
    Jeg kan godt sætte mig ind i den situation, at man sidder foran en læge og ekspert som man har en eller anden autoritetstro til og så stadig have følelsen, at man tror mere på sig selv.
    Man skal virkelig være stærk i sådanne situationer og du har gjort det helt rigtige. Fantastisk at du har det bedre nu og så må vi se hvad de siger på Gentofte. Held og lykke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens pæneste faux fur coat