Derfor fravalgte jeg CBS

Lækkert undertøj og en invitation til Amsterdam

unnamed-2

Photocredit @andersaqqaluandersen

Som blogger, bliver man ofte inviteret til events hos PR bureauer og brands. Det er altid virkelig hyggeligt og spændende at se hvad de respektive virksomheder har at fremvise. Det er desværre ikke særlig ofte jeg selv kan deltage, da mange events ligger i arbejdstiden. I sidste uge var jeg blevet inviteret til et event hos Hunkemöller, som jeg heldigvis godt kunne deltage i. Jeg er ret sikker på, at mange af Jer har hørt om Hunkemöller før?! Til Jer, der ikke har er det et lækkert lingeribrand, som har over 700 butikker i hele verdenen. Jeg er selv typen, som går utrolig meget op i at købe pænt undertøj i god kvalitet som ikke koster en bondegård .Jeg kunne f.eks. aldrig finde på at gå i H&M og købe mit undertøj, ikke fordi at jeg for fin til det , men jeg synes bare ikke at pasformen er god nok. Jeg har siden 2007 købt ALT mit undertøj hos Victorias Secret. Og hvorfor egentlig det?? Fordi jeg altid har været fascineret af deres brand, og så er deres undertøj virkelig pænt. Men man har et standpunkt til man tager et nyt.

Mit førstehåndsindtryk af Hunkemöllers undertøj var meget positivt. Der har utrolig mange flotte styles, og som prikken over i’et har Doutzen (tidligere Victorias Secret model) lavet en kollektion i samarbejde med Hunkemöller. I den forbindelse er jeg blevet inviteret til Amsterdam, for at se kollektionen sammen med andre influenter fra Europa. Desværre ved jeg endnu ikke om jeg kan deltage, da vi har en stor fyringsrunde på arbejdet lige netop denne dag – KÆMPE ØV!!  Jeg synes virkelig, at kollektionen er SÅ smuk. I forhold til andre undertøjs butikker i Danmark (Change, Triumph osv.), synes jeg at Hunkemöllers undertøj har en mere sexet undertone, hvilket jeg personligt rigtig godt kan lide. Jeg har i hvert fald forelsket i disse styles, som jeg bare MÅ eje… Er det ikke bare smukt? (indsæt smiley med hjerteøjne)

hunke2Affiliate links: 1.Her  2.Her  3.Her  4. BH Her Trusse Her  5. BH Her Trusse Her

Som nogle af Jer måske ved, laver Hunkemöller ikke kun undertøj. De laver blandt andet også TRÆNINGSTØJ. Jeg har selv én af deres sports bh’er, som jeg er meget begejstret for. Den giver lidt ekstra fylde, og er helt perfekt til os som ikke har så store boobies ;-) De har naturligvis også sportsbh’er med bedre støtte og uden fyld.  Jeg er i hvert fald super glad for, at jeg deltog i eventet, da jeg faktisk blev utrolig overrasket over alle de flotte styles i butikken. Mine ynglings sports style er disse (direkte links under billedet)

hunke3

Affiliate links: 1.Her  2.Her  3.Her  4.Her  5.Her 6.Her  7.Her  8.Her

 

Hvad synes I om Hunkemöllers udvalg? Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at se den nye trænings- og swimwear kollektion i det nye år!! :-)

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fravalgte jeg CBS