Træt, lettet og lykkelig

Tb tøjmodel hos miinto i 2010 + Black Friday

skaermbillede-2016-11-24-kl-06-52-02

Spar op til 60 % på tusindevis af varer. Shop Black Friday tilbud her

Tusinde mange gange tak for jeres søde ord til mit indlæg i går, det varmere mere end i tror :-) I dag skal indlægget handle om mine unge dage, som “tøjmodel” hos Miinto.dk.

I 2010 blev jeg kontaktet på facebook af Mike Radoor, som jeg tidligere havde arbejdet med på Luux, som dengang var en natklub i København (det gamle zen/arch). Mike fortalte kort om hans nye projekt med denne her online tøjbutik. Hans partner Konrad og ham, havde valgt at tage skridtet videre og fået kontor ude i Nordhavnen med fotostudie og hele molevitten, og de manglede nu kun tøjmodeller. På det tidspunkt var jeg en 20 år, og var lige begyndt på finansøkonomstudiet. Jeg var på daværende tidspunkt rigtig træt af mit nuværende studiejob som caller hos TDC, så der var ikke noget, der talte imod at få et studiejob hos Miinto.

skaermbillede-2016-11-24-kl-06-54-46

skaermbillede-2016-11-24-kl-06-56-10

Jeg husker tydeligt min tid hos Miinto. Forstil jer et kontor fyldt med unge energiske mennesker. Hold nu op hvor var det fedt. Mit job stod egentlig som primært i, at skifte tøj en 40-60 gange om dagen, og sørger for at få nogle ok billeder i kassen. Det var skide sjovt, og jeg hyggede mig altid på jobbet. Nu har jeg aldrig været den fødte model, men det var da meget sjovt at prøve :-) Jeg var ansat hos Miinto i ca. halvandet år, og det var et vemodigt farvel, da jeg skulle starte fuldtidspraktik og derfor ikke havde tid til mit arbejde ved siden af. Det er en tid jeg aldrig glemmer, og jeg er glad for alle de sjove stunder og søde bekendtskaber.

skaermbillede-2016-11-24-kl-06-55-10

I dag har Miinto drengene virkelig rykket sig. De gik fra at være at have kontor i deres kælder, til kontor i nordhavn med 8-9 ansatte til nu at have kontorer i flere lande. Jeg har så meget respekt for de drenge (nu mænd), det er satme godt gået. Folkene bag Miinto er super søde og virkelig jordnære. I den forbindelse synes jeg helt oprigtig, at de fortjener at man støtter dem. I den forbindelse synes jeg, at I skal kigge forbi Miinto’s kæmpestore Black Friday Sale, som allerede er tyvstartet I DAG. Her vil der være op til 60 % på tusindevis af varer. Udsalget kører selvfølgelig også hele dagen i morgen, og som prikken over i’et holder de selvfølgelig også cybermonday på mandag.

Hvorfor ikke udnytte alle de gode tilbud, og købe lidt nyt til trænings garderoben? Tip. De populære 2xu midrise er på tilbud! Se alle udsalgsvarer her 

Jeg håber, at I synes det var hyggeligt at læse lidt om min fortid. Jeg blev i hvert fald helt nostalgisk da jeg skrev det :-)

Indlægget er sponsoreret af miinto

skaermbillede-2016-11-24-kl-06-57-15

skaermbillede-2016-11-24-kl-07-01-00

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt, lettet og lykkelig