Zombie i nye sneakers

Vind et Certina DS First Lady

skaermbillede-2016-11-17-kl-20-34-41

Konkurrencen er sponsoreret af Certina Danmark.

Mit i eksamensræset, bliver jeg simpelthen nødt til at fortælle jer om den lækre julekonkurrence på min instagram. Det er sådan, så jeg har fået rigtig mange kommentarer på mit Certina ur. Og det forstår jeg virkelig godt, for det er jo vanvittig flot. JEG ELSKER DET! Nu er jeg så heldig, at Certina kontaktede mig og spurgte om ikke jeg kunne tænke mig, at lave en lille konkurrence hvor én af jer kan vinde et ur magen til mit. Måske i synes det er liiiidt for tidligt med en julekonkurrence?! Men jeg synes simpelthen at det ville være så ærgerligt, hvis denne konkurrence skulle drukne blandt diverse adventskonkurrencer i blogland. Men det ville da heller ikke være dårligt med en tidlig julegave, hva? I kan læse mere om uret nederst i indlægget. Vær opmærksom på, at konkurrencen foregår inde på min INSTAGRAM @cecilie_lange :-)

 

Om konkurrencen 

For at være med i konkurrencen skal man gøre følgende:

1.Følge @cecilie_lange OG @certinadanmark på Instagram (der tjekkes op på dette)

2.Like konkurrenceopslaget på min instagram og tagge to veninder

 

Vinderen trækkes søndag d. 4. december kl. 18.00

OBS: Trækker jeg en vinder, som ikke har opfyldt konkurrencekravene, vil jeg trække en ny!

 

Sådan finder jeg vinderen 

Jeg er sikker på, at rigtig mange af jer er i tvivl, om hvordan man “normalt” finder en vinder. På Instagram bruger jeg altid findenvinder.dk, som trækker et tilfældigt nummer mellem X og X. For at der ikke skal opstå nogen tvivl, vil jeg denne gang filme lodtrækningen, så I kan se hvordan det går til :-)  Vinderen får direkte besked på Instagram.

Om uret 

Certina DS First Lady til en værdi á 5700 kr

Uret er schweizisk produceret og har altså det anerkendte kvalitetsstempel ’Swiss Made’.

Størrelsen på uret er 38 mm. 

Uret har ridsefast safirglas, som gør det næsten umuligt at ridse.

‘Guldet’ på uret er en PVD behandling, som holder virkelig godt og derfor ikke slides af som ’almindelige’ belægninger.

skaermbillede-2016-11-17-kl-20-40-02

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Nana Carstensen

  Mega flotte ure hos Certina❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse L

  Kære Cecilie

  Superlækre gave :-D! Jeg ved ikke, om du ved det, men du må ikke kræve af os, at vi SKAL tagge nogle andre for at deltage i konkurrencen.
  Jeg vil supergerne deltage, for jeg mangler vildt et ur – og jeg følger alle dine regler – bortset fra, at jeg ikke tagger nogen (mine venner er faktisk ikke på Instagram heller)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej ÅSe. Tak for din kommentar. Jeg har omformuleret konkurrencereglerne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zombie i nye sneakers