Hormonspiral var skyld i hjertebanken

Zombie i nye sneakers

p1010554

Nike Airmax 2017 her.

Zombie….. Det kan man vidst roligt kalde mig i disse dage. Jeg er bogstaveligtalt ved, at falde om af træthed. Weekend er i øjeblikket ikke eksisterende for mig, da jeg er igang med at skrive eksamensopgave på HD studiet. Det er først nu, at jeg for alvor man mærke presset på studiet, men jeg skal ikke brokke mig, for jeg har jo selv valgt det ;-) Når opgaven skal afleveres d. 21. november, har jeg knoklet i 21 dage i streg UDEN weekend, uden afslapning. 21 dage uden en eneste fridag er satme meget synes jeg. GODT jeg snart har en ferie til gode, jeg er virkelig slidt at se på! Mine øjne er røde og jeg har store mørke rander under øjnene.

Det indlægget egentlig skulle handle om, var mine nye flotte Nike Air Max 2017! Jeg elsker Nike sneakers (but who dosen’t?!), så derfor var jeg ekstra begejstret da disse kom med posten i sidste uge.  De nye airmax findes i fire farver til kvinder og fem farver til mænd.  Jeg har selv bestilt mine i hvide, fordi mine gamle hvide airmax trængte til en udskiftning. Jeg synes sagtens, at man kan bruge hvide sneakers om vinteren, især på en flot vinterdag som i dag og i går. Hvad synes I om dem? :)

Indlægget er lavet i samarbejde med JD Sports, Danmark

p1010559

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hormonspiral var skyld i hjertebanken