Kære Cyklist i København

Hårdt arbejde betaler sig!

Så er jeg tilbage!! Jeg har haft nogle ret vilde måneder med travlhed på arbejdet, en HD opgave, en eksamen og en masse fødselsdage/julefrokoster… Og nu er jeg (endelig) kommet ud på den anden side. Jeg er træt, lettet og virkelig stolt af mig selv. Jeg har knoklet for at få det hele til at gå op i en højere enhed og brugt næsten alle weekender på arbejdet/skolen, og det har altså gået ud over min blog og instagram. Selvom jeg på ingen måde er en typisk 12-tals pige, lykkedes det mig at score topkarakter til eksamen. Men jeg er godt nok ikke kommet sovende til det for hold nu op hvor har jeg kæmpet for det.

Nu mangler jeg ”kun” mit HD speciale, som jeg skal aflevere til sommer, og så er jeg DONE! Det næste halve år bliver i perioder pisse hamrende hårdt. Men jeg er super motivere for at få det ”overstået” så jeg kan få HD i økonomistyring og processledelse på cv’et. Jeg kommer derfor til at være fraværende for bloggen/instagram i perioder, men jeg håber virkelig stadigvæk at I har lyst til at blive hængende :-)

Nu vil jeg nyde min første friweekend i 2 måneder. Den står på kvalitetstid med familie og venner, og så skal jeg i kælderen og finde mit sommertøj frem – Filippinerne kalder om 9 dage!!! JEG FORTJENER SÅ MEGET AT HOLDE 3 UGERS JULEFERIE!

God weekend :-)

via GIPHY

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Henriette

    Hej Cecilie.. Hvor er du sej, og tillykke med at du er godt ude på den anden side…. Mon du har brugt nogle særlige strukturer eller noget til at få alle ender til at nå sammen, og skabe overblik? Det kunne jeg godt tænke mig et indlæg om😊 men nyd først og fremmest en rolig weekend med god kvalitetstid! Det er fuld fortjent! God weekend… Mvh Henriette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Cyklist i København