Q&A Filippinere

De efterspurgte bikinier og solbriller

p1020205

Bikini her.

img_3641

Bikinitop her. Solbriller her. (Affiliate)

Jeg har altid haft en svaghed for bikinier! Jeg elsker at hoppe i flot og lækker bikinier når jeg er på ferie, og jeg har brugt rigtig mange penge på dem i løbet af årene! Når det er sagt, så er jeg virkelig kræsen. For når man har små bryster er det altså ikke hvilken som helst bikini, der sidder pænt. Jeg havde kæmpe bikinikrise inden min sidste ferie, for det første ville jeg gerne have nogle helt nye bikinier med og for det andet er nogle af mine gamle bikinitrusser begyndt at stramme lidt (WTF, haha!) Jeg søgte nettet tyndt for flotte bikinier, men desværre var der på de fleste websites kun rester fra sommeren. Alle dem jeg synes jeg var pæne, var selvfølgelig udsolgt i min størrelse. En dag gik jeg tilfældigvis ind på H&M’s hjemmeside og så var den der. En trekantsbikini med flotte snit, et virkelig pænt mønster og så kostede den kun 210 kr. WIN WIN! Da jeg fik den hjem dagen efter sag den SPOT ON. Derfor blev jeg simpelthen også nødt til at eje den i sort, ikke særlig opfindsomt, men de er virkelig behagelige at have på :-) Med hensyn til solbrillerne, så var det faktisk et impulskøb. Vi havde en mellemlanding i Singapore på et par timer, og da vi skulle finde vores gate var der tilfældigvis en Sunglass Hut, som vi liiige skulle ind i. Vi blev et par tusinde kroner fattigere, men de var det hele værd, jeg ELSKER mine nye solbriller :-)

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Anne

  Den er SÅ fin bikinien! Overvejer selv at klikke den hjem, så ville lige høre hvordan du synes den er i størrelsen? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Jeg synes den var meget almindelig i størrelsen. Jeg har en medium:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fin bikini! Er det virkelig en medium? Det er selvfølgelig altid lidt svært at bedømme på billeder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Ja, de er str. m/38 :-) Synes toppen er ret lille i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A Filippinere