Amsterdam med Hunkemöller

Hilsen fra Filippinerne

skaermbillede-2016-12-29-kl-17-11-03

Så lykkedes det mig endelig at udgive et blogindlæg. Som nogle af jer måske har bemærket har bloggen stået stille den seneste måned. Dette skylds blandt andet at jeg bare har haft brug for at trække stikket og nyde julen med mine nærmeste. Derudover befinder jeg mig pt mere end 10.000 km. Væk fra Danmark hvor højhastighed internet er en by i Rusland. Men nu er stilheden forbi, og det er på tide med en lille hilsen fra mig. Dog bliver indlægget uden billeder, da nettet ikke vil samarbejde. Så dem må I have til gode :-)

Første juledag drog jeg øst på med min bedre halvdel. Vi har de sidste 5 år haft en stor kærlighed til Asien, og eftersom de seneste år har budt på Thailand og Indonesien, ville vi gerne prøve noget nyt. Derfor faldt valget på Filippinerne. Denne rejse har været på tegnebrættet i ca. Halvandet år, og eftersom vi ”kun” har tre ugers ferie blev alle hoteller, fly m.v. booket på forhånd.

Den 26. December landede vi i Cebu efter cirka 24 timers rejse. Eftersom vi kun havde 48 timer i byen, var vi opsatte på at være effektive. Vi havde derfor booket en 16 timers tur, som blandt andet indeholdte dykning med hvalhajer og en tur til det smukke Kawasan Falls. Selve turen til Kawasan Falls var sjov, vild og grænseoverskridende. Vi skulle/svømme/springe/trekke gennem en kløft for at nå hen til vanfaldet. For mig som er højdeskræk og kun har sprunget for 5 m vippen én gang, var det virkelig en sejr at tage alle spring (også det højeste på 9-10 m). Jeg har naturligvis det hele på video! Hvalhajerne var også en kæmpe oplevelse, dog har jeg det en lille smule ambivalent med at dykke med dyr som bliver fodret. Jeg vil til hver en tid hellere møde de smukke væsener på naturligvis.

Efter to døgn i Cebu, tog vi videre til den lille bitte ø ”Malapascua” som ligger nord for Cebu. Øen er så lille er der ikke hverken findes veje eller supermarkedet. Årsagen til vi ville besøge denne ø, var at muligheden for at dykke med Thresher Sharks var stor(prøv at google dem, de er virkelig seje). Heldigvis mødte vi både Whitetip sharks og Thresher Sharks på nogle af vores dyk. Jeg skal hilse og sige at det altså er en ret syret oplevelse at have to hajer cirklende rundt om en i 20 min J. Dagene gik elleres bare med afslapning på stranden og en tur til øen Kalamanggan, som virkelig er et besøg værd hvis man befinder tilfældigvis befinder sig i nærheden.

Efter én lille uge på Malapascua var vi mere end klar til at drage mod Bohol. Vi må nok erkende at 4 overnatninger havde været mere end rigeligt på Malapascua, men vi hyggede os trods alt alligevel. På bohol havde vi booket et lidt pænere hotel, som virkelig levede op til vores forventninger. Vi bor i vores egen lille bungalow 2. Række til havet, og så har vi adgang til fitness, spa, infinity pool, tennis, spillerum, privat strand og en lille privat ø. Dagene her er også bare gået med dykning og afslapning, ligepræcis som vi godt kan lide det. Desværre har vi ikke været super heldige med vejret. Faktisk har vi kun haft 2 dage uden regn indtil videre. Jeg har aldrig været blegere efter 15 dage i Asien (snøft) Så vi krydser altså fingre for at solen har lyst til at kigge frem de sidste 4-5 dage :-)

I morgen tidlig er det tid til at tage mod feriens sidste stop. Vi skal en tur til Palawan, nærmere El Nido. Turen derhen skulle ikke være en fornøjelse, da det kræver 2 timers færge, 1 times flyvning og 7 timers kørsel (på en ikke eksisterende vej), men jeg håber virkelig at det er ligeså smukt som på billeder. Husk at I kan følge med på instagram @cecilie_lange

OBS. Jeg modtager rigtig mange spørgsmål vedr. Filippinerne. Hvis I har nogle spørgsmål, må I meget gerne sende dem til mig, så besvarer jeg dem i et indlæg :-)

 

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Det lyder som om, I har en rigtig god rejse. Nyd det og jeg håber, vejret bliver bedre snart.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Cecilie! Vil vildt gerne vide lidt omkring prisen/budgettet på jeres rejse. Ift Thailand og Indonesien, hvor jeg også selv har været. Specielt nu hvor det er booket hjemmefra. Og lidt om hvor billigt det er at “leve” på Filippinerne i forhold til de førnævnte. Er det nemt at rejse rundt der, hvis man eks. ikke bestiller hjemmefra? Håber du vil svare i et indlæg når internettet funker igen – tak ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amsterdam med Hunkemöller