Kayla Itsines... Virker det?

Hold dig varm på løbeturen

 

16441446_10154962982393497_1659287447_n

Billedet er lånt af  ByJohna

 

Og det var så den weekend….. Hvorfor skal weekender altid gå så skide stærkt? Jeg stemmer for tre dages weekend! haha :-) Selvom jeg ikke var super frisk da vækkeuret ringede kl. 7.30 i morges stod jeg op, drak en stor kop kaffe, hoppede i løbetøjet og cyklede ind mod byen. Jeg var blevet inviteret til et træningsevent hos Lahme i samarbejde med Karen Volf, hvilket jeg havde glædet mig til. Jeg elsker at træne sammen med andre, da det gør træningen til en leg. Vi var så heldige at have en sød og dygtig løbecoach som sørge for en masse løb og bakkeintervaller – pisse fedt :-) Selvom temperaturen var lige omkring frysepunktet, frøs jeg på hentet tidspunkt. Jeg havde sørget for at pakke mig godt ind i tre lag på overkroppen og gode løbetights med “varme” på forlår og numse. Jeg kan godt forstå hvis nogle af jer synes at vinterløbetøj kan være halvpebret, men det er altså en investering og det holder i lang tid hvis man passer på det og hænger det til tørre efter hver løbetur. Faktisk er “mit” løbetøj på tilbud nu. Det kan findes her, hvis det har interesse :-)

Selvom mit skab er proppet med træningstøj, har jeg endnu engang forelsket mig i Kari Traa’s nyeste kollektion. Jeg er helt vild med det sort/hvide look, så det tror jeg altså at jeg bliver nødt til at eje. Jeg er så priviligeret at jeg er ambassadør og instagram”ansvarlig” for www.bybutterfly.dk , hvilket er årsagen til at jeg har muligheden for at få fingrene i så meget fint Kari Traa tøj :-) Jeg har linket til alle items under billedet. I kan se mange flere nyheder her.

 

skaermbillede-2017-01-28-kl-08-55-21

Pullover . T-shirt . Tights . Løbesko. Løbejakke. Vanter. Pandebånd.

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kayla Itsines... Virker det?