Veggie Sliders

Kayla Itsines… Virker det?

skaermbillede-2017-01-28-kl-09-17-11

Efter jeg lagde billedet ovenfor på Instagram i starten af ugen, strømmede det ind med privatbeskeder og kommentarer. Virker Kaylas programmer? Hvordan er programmet? Er det pengene værd? Til jer der ikke aner hvem Kayla Itsines er, er hun lidt af et instagram fænomen. Hun hjælper millioner af kvinder til en sundere livsstil, og ifølge før/efter billeder på instagram ser det ud til at virke for mange. Kayla lavede for år tilbage nogle e-bøger med træningsprogrammer og madplaner, som hurtigt blev utrolig populære.

Min veninde købte for et par måneder siden træningsprogrammet, og da vi manglede inspiration til nogle af vores morgentræninger besluttede vi os for at prøve det af. Træningspassende består 2 blokke med otte øvelser , som hver især udføres 2×7 min. De hurtige kan måske regne ud, at dette kun er 28 min. Træning. Hvordan i alverden kan folk få så flotte resultater ved blot 28 min. Træning? Det vil jeg gerne give mit bud på.

Man skal huske på, at man ikke kommer sovende til de flotte resultater. Og det er heller ikke ”bare” at træne 28 min et par gange om ugen. Kayla’s program består af 3 ugentlige træningspas af 28 minutters varighed. Og jeg kan love jer for at de 28 minutter er PISSE HAMRENDE HÅRDE… FØJ! Derudover skal man dyrke cardio et par gange om ugen (jeg ved ikke præcis hvor mange gange og i hvor lang tid). Men i hvert fald, så får man i den grad pulsen op i ALLE træningspas.

Og så kommer vi til det punkt som mange kan have udfordringer med.. Maden.. Det kan være rigtig svært at skabe resultater hvis kroppen ikke får den rigtige kost. Jeg kan desværre ikke fortælle jer om hendes kostprogram, for jeg aner faktisk ikke hvordan det er strikket sammen. Men én ting er sikkert, det er de færreste der kan opleve flotte resultater ved at proppe sig med fast food og sukker dagligt.

Hvis man har disiplin og overholder kaylas programmer kan jeg sagtens forstå at man kan skabe flotte resultater. Jeg kan i hvert fald skrive under på at hendes  træningsprogram er sindssyg hårdt. Men er det så virkelig pengene værd hvis man godt ved hvordan man skal træne/spise? Personligt synes jeg altid det er dejligt med ny inspiration. Selvom øvelserne er meget simple, er det en helt ny måde at træne på for mig. Jeg synes det er et super godt supplement til styrketræning. Dog skal det siges at jeg ikke følger hendes programmer fast og det kommer jeg nok heller aldrig til. Men jeg finder det frem de dage hvor jeg mangler inspiration til træningen. I kan se eksempler på hendes programmer her.

Jeg håber at dette var svar nok på jeres spørgsmål. Men jeg er faktisk lidt nysgerrig. Er der nogle af jer, som kører hendes programmer fast? Hvis ja, hvad synes i så om dem? :-)

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Katrine

    Jeg har prøvet programmet, og jeg kunne godt se resultater, dog ikke så store resultater som dem på Instagram, men jeg kunne godt se en forskel. Jeg løb fast tre gange om ugen ved siden af, men min kost kunne jo nok have været bedre 😉Det er et hårdt program og jeg kørte også død i det, da det bliver for ensformigt i længden for mig 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggie Sliders