Hilsen fra Filippinerne

Når drømmeferien regner væk

p1020461

For 30 timer siden var jeg ved at boarde mit fly på den anden side af jorden, og nu sidder jeg i min sofa med en kop kaffe og prøver at holde mig vågen efter en 28 timers lang hjemrejse. De mange timer i luften blev brugt på at reflektere over de sidste par uger. Tænk engang at drømmerejsen allerede er “overstået”, den rejse som min bedre halvdel og jeg har haft på tegnebrættet i flere år (Hvis der skulle være nogle nye læsere til stede, så er jeg netop hjemvendt fra Filippinerne)

skaermbillede-2017-01-15-kl-09-43-34

De tre uger på Filippinerne er fløjet afsted, og vi har oplevet så meget fantastisk. Desværre var vi super uheldige at ramme ind i TRE tyfoner, hvilket betød regn og store fede skyer 80 % af ferien. Jeg må indrømme at jeg i perioder havde lyst til sætte mig ned og fælde en tåre, for hold kæft hvor var det nedern at have brugt tre ugers ferie og hele sin ferieopsparing på at side i regnvejr, men heldigvis var vi gode til at få det bedste ud af den tid vi havde. Som i måske kan fornemme på billederne, har vi haft det ganske fint, selvom været ikke har været til solbadning. Vi har blandandet svømmet med hvalhajer, sprunget fra klipper, set smukke vandfald, haft en masse fantastiske dykning med hajer og skildpadder, set verdens mindste “abe” tarsier, prøvet asiens længste zipline, lejet en scooter og kørt rundt til uberørte strande og surfet.

skaermbillede-2017-01-15-kl-09-32-12

skaermbillede-2016-12-27-kl-18-44-15

Ovennævnte er bare et lille udpluk af alt det vi har fået tiden til at gå med. Selvom vi ikke er kommet helt chokoladebrune hjem som vi plejer, og ikke har badet ligeså meget, vil jeg ikke bytte dette eventyr væk for noget andet. Filippinerne er fantastisk og jeg glæder mig til at vende tilbage og udforske flere øer :-)

skaermbillede-2017-01-15-kl-09-45-30

skaermbillede-2017-01-04-kl-19-01-58

skaermbillede-2017-01-04-kl-18-54-10

RIGTIG mange af jer har spørgsmål vedrørende rejsen til Filippinerne, derfor er jeg ved at lave et blogindlæg med alle svarene. Indlægget bliver udgivet i morgen, så hvis I har nogle spørgsmål på falderebet skal i være mere end velkommen til at skrive til mig :-)

Nu vil jeg prøve at tage mig sammen til at få styr på mit vasketøj og mit hjem, så jeg er klar til en ny uge i morgen. God søndag :-)

p1020791

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Gustavo Woltmann

  Ja, det er en skam at det regnede så meget, men sådan er det. Det er bare med at få det bedste ud af det.
  Velkommen hjem,

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi D.

  Hvor fedt at du kan holde fokus på alt det lækre I har oplevet, selvom vejret var dårligt mange dage.
  Hvor er den fine bikini fra? (Den du har på i kanoen) og du ser nu lækker brun ud!!!
  Hvordan er det at rejse i Filippinerne i forhold til Thailand? Tænker op prisniveau, hotelstandard, er det turistet osv.
  Tak for en fin blog – nyder at læse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hilsen fra Filippinerne