De efterspurgte bikinier og solbriller

Tænker du over hvor du shopper?

via GIPHY

De seneste år er jeg begyndt at tænke endnu mere hvor jeg bruger mine penge. Og her mener jeg ikke på hvad jeg bruger dem på, men hvor jeg bruger dem. Jeg er helt sikker på, at der er rigtig mange som ikke tænker over om pengene går til en butik i Danmark eller en butik i udlandet, når de onlineshopper. Same Same. Som forbruger kan jeg sagtens forstå at det er naturligt, at købe en bestemt vare  hvor tilgængeligheden er nem og varen er billigst. Men hvad sker der hvis vi allesammen kun handler på udenlandske webshops og glemmer de lokale herhjemme? I værste fald kan det betyde at butikken må lukke. Jeg er ret sikker på, at de fleste af jer har hørt om Miinto.dk før. Til jer, der ikke gør, så er det en webshop som samler danske forhandlere på én platform. Lidt samme koncept som just eat, bare med onlineshopping. Smart ikke? Såfremt man handler hos Miinto.dk støtter man de lokale butikker rundt omkring i landet, og samtidig hjælper man til at støtte den danske økonomi.

Jeg har brugt hele søndag morgen på at se fjernsyn og shoppe online. Jeg synes virkelig, at jeg mangler noget nyt tøj til arbejdet, så derfor har jeg forkælet mig selv lidt. Eftersom vi har dresscode på kontoret, kan jeg ikke møde op i sneakers, slidte jeans og hoodies. Derfor har jeg shoppet skjorter, blazer, cigarette pants og nye sko. Jeg har selvfølgelig udnyttet udsalget, og købt alle mine varer med rabat :-) Jeg har linket til alle items under billedet.

skaermbillede-2017-01-20-kl-06-08-54

Skjorte her.  BH her.  Pumps her.   Ur her.  Bukser her.  Blazer her.  Øreringe her.  Taske her.

Se flere udsalgsvarer her.

Hvor vil jeg så hen med dette indlæg? Jeg håber at det har fået nogle af jer til at tænke mere over, hvor i onlineshopper. Her skal jeg ikke pudse glorien selv, for jeg handler selv hos en lang række udenlandske webshops, men finder jeg items som kan købes hos f.eks. Miinto, vil jeg til hver en tid hellere støtte dem. Dette gjorde jeg blandt andet sidste sommer, da jeg skulle tilføje et par Birkenstock til samlingen. Det var nogenlunde samme pris, til gengæld støttede jeg en lokal butik i Danmark (og Miinto selvfølgelig).

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Miinto.dk 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De efterspurgte bikinier og solbriller