Tænker du over hvor du shopper?

Vlog fra Filippinerne

skaermbillede-2017-01-22-kl-16-29-05

1400 billeder og 350 videoer… Det var hvad det blev til på tre uger. Slet ikke dårligt ;-) Jeg har klippet små tre minutter sammen, som egentlig viser vores ferie meget godt. Som i måske kan fornemme har Robin og jeg krudt i røven, og vi skal helst opleve så meget som muligt.  Jeg håber I har lyst til at kigge med :-) I kan læse mere om vores rute, pris på rejsen og gode tips her.

Hvis I har problemer med at se videoen ovenfor, kan den ses her.

 

 

 

cecilielange_signatur

4 kommentarer

 • Randi D.

  Super fin video – nogle cool ting I har lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin video! :) Det ser ud til, at I har haft en skøn ferie. Jeg har netop været 3,5 måned i Sydøstasien (dog ikke Filippinerne) og har tonsvis af videoklip. Må man spørge, hvilket redigeringsprogram du har brugt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Mange tak :) Jeg har brugt iMovie. Det er heldigvis rimelig simpelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar :) Ærgeligt, at jeg så ikke længere har en Mac – jeg må finde på noget andet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænker du over hvor du shopper?