Få styr på dit liv

10 lækre bounty strande i Thailand

Jeg har efterhånden besøgt en del strande i det smukke Thailand.. og der findes mange… rigtig rigtig mange. De gange jeg har været afsted har jeg søgt nettet tyndt, for at finde de smukkeste strande. Jeg er helt sikker på, at der er flere af jer som skal besøge Thailand hen over vinteren, så derfor vil jeg hjælpe jer lidt på vej, hvis i ligesom mig, er en sucker for lækre bounty strande ;-)  De fleste er strandene er proppet med turister, så hvis man vil opleve dem på egen hånd kan det anbefales at stå tidligt op og nyde  det smukke syn inden strandene bliver fyldte.

Sunrise Beach, Koh Lipe

Lang sandstrand, tyrkisblåt vand og virkelig blødt sand. Det lyder ikke dårligt vel? Dette er helt sikkert en af de smukkeste strande jeg har besøgt. Da jeg besøgte den for 2 år siden, havde vi stort set stranden for os selv. Desværre har jeg hørt, at der skulle være kommet en del flere turister til. Men smuk er den altså stadigvæk :-) Jeg har skrevet mere om Koh Lipe – Thailands svar på Maldiverne i dette indlæg.

skaermbillede-2017-02-16-kl-21-18-11

Railey Beach, Krabi

Krabi har efter min mening mange smukke strande. Jeg elsker de flotte klippeformationer og det smukke vand. Railey Beach skuffer ikke. Alt efter hvor man bor i Krabi, kan man nemt komme hertil med en Longtail.

Sairee Beach, Koh Tao

Koh Tao er en af mine ynglingsøer i Thailand. Stemningen er afslappet og fyldt med dykkere. På Sairre Beach finder man resorts og dykkershops i lange baner. Selvom det ikke er en rigtig bounty strand, fortjener den altså en plads på listen. Den er simpelthen så smuk og hyggelig. Hvis man gerne vil dykke, kan jeg anbefale “King Fish”.

Bamboo Island, Koh Phi phi

Selvom Phi Phi efterhånden er overendt, er der faktisk et par steder, hvor der er en lille smule færre turister. Ét af de steder er Bamboo Island. Her kommer man til med en Longtail båd. Hvis man er på Phi Phi og søger rigtige bounty strande er det bare med at komme afsted til Bamboo

skaermbillede-2017-02-16-kl-21-15-49

Sunset beach, Koh Lipe

Koh Lipe er og bliver fantastisk. Navnet på stranden siger sig selv. Her kan man nyde den smukke solnedgang med en kold øl eller en lækker frugtshake.

Koh nang yuan, Koh Tao

Ikke langt fra Koh Tao, ligger der to små øer, som hænger sammen. Selvom der er en del turister, er det virkelig smukt. Hvis man har lidt friske ben, kan man gå op til “view point” og se den flotte udsigt over de to øer.

skaermbillede-2017-02-16-kl-21-23-05

Phra Nang Beach, Krabi

Endnu en smuk strand på Krabi. Så hvidt jeg husker, minder den meget om Railey, men hvis man er en “beach hunter” er den altså også et besøg værd :-)

Koh Poda Island, Krabi

Hvis man vil besøge nogle rigtige bounty strande, må man ud til de mindre øer. Man kan leje en privat longtail boat eller bestille en “tursittur”. Første nævnte er klart at foretrække. På Koh Poda finder man det smukkeste tyrkisblå vand.skaermbillede-2017-02-16-kl-21-17-29Mosquito Island, Koh Phi Phi

Endnu en smuk strand nær Phi Phi Don som ikke er overturistet. Denne strand besøgte vi på en Island Hopping tour.

Tup Island, Krabi

Der findes mange smukke øer ud fra Krabi. Tup Island er én af dem. Hvis man tager en ganske almindelig Island Hopping tour kommer man med stor sandsynlighed forbi Tup Island.

skaermbillede-2017-02-16-kl-21-17-45

Hvorfor er den berømte Mayabay ikke på min liste? Det er den ikke fordi, jeg simpelthen synes at den har være for overturistet de gange jeg har været forbi. Den er helt sikker super smuk, men ovenstående strande er langt smukkere ifølge mig :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på dit liv