Nike Udsalg - I WANT IT ALL

20 minutters effektiv træning på stuegulvet

img_3407

Sports-bh Hunkemöller 

 

Vi kender det nok allesammen.. Den dårlige undskyldning med, at man ikke har tid til at træne. Jeg er overbevist om at langt de fleste af os, kan få presset min. én enkelt træning ind om ugen. Jeg kan sagtens forstå, at det kan være svært for småbørnsfamilier, at få det hele til at hænge sammen. Tiden er knap og overskuddet er lig nul. Hvad enten man har børn eller ej, så prøv at afsæt 20 min. én gang om ugen til dig selv. Dette program kan laves på stuegulvet med meget få redskaber eller helt uden. Jeg anbefaler at man som minimum har en træningsmåtte. Derudover kommer man langt med 2 håndvægte, én kettlebel og én elastik.

 

2×10 min. AMRAP* køres igennem 2 gange

 

Første runde:

15 Squats (KB)

15 jump squats

15 push ups

15 dips

20 side til side (KB)

10 Coretwist (KB)

 

Anden runde:

16 Walking lunges (KB)

20 jumping lunges

16 sidewalk (E)

20 Hipthrusters (E)

1 min. planke

20 crunches

*AMRAP – Så mange runder som muligt på 10 min.
KB – Kettlebell
E – Elastik

 

Jeg har efterhånden et rimelig solidt “Home Gym”. Jeg har en masse lækre træningsredskaber, som jeg bruger de dage jeg ikke orker at tage op i centeret. Selvom jeg ikke har et ekstra værelse til, at gemme det væk i dagligdagen, fylder det ikke særlig meget. Jeg har gemt det væk i bunden af skabet, så det er i vejen :-) Jeg drømmer om at have mit helt eget træningsrum, med store spejle, højtalere og endnu mere lækkert udstyr – Men jeg må nok drømme i et par år eller 10… Udstyret nedenfor er det jeg anbefalder, når man gerne vil benytte sig af hjemmetræning. Jeg har linket til det hele nedenfor, hvis det skulle have interesse :-)

skaermbillede-2017-02-18-kl-20-24-51

Affiliate links: SjippetorvTræningsmåtteHåndvægteAnkelvægteElastikKettlebell

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Tak for god inspiration :-). Jeg elsker at lave AMRAPS, det er hurtigt nemt og monster hårdt. Tænker at give dit program et skud, når jeg skal ned og træne senere :-). God dag til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike Udsalg - I WANT IT ALL