Min kæreste har aflyst vores årsdag

5 træningsprogrammer til alle niveauer

img_6950

Med et full body træningsprogram får man trænet hele kroppen igennem. Jeg træner selv full body i de perioder jeg har travlt og ikke har tid til 5-6 træningspas. Det er effektivt og fungere utrolig godt for mig. I kan et eksempel på en hel uges træningsprogram her.

Jeg har samlet 4 forskellige full body programmer til jer, som alle er hvidt forskellige. Der er et program med HIIT, TRX, almindelig styrketræning, hjemmetræning og et for begyndere. Jeg håber at det kan give jer lidt inspiration og ikke mindst motivation til at få trænet :-)

 

Styrketræning for begyndere. Se videoen nedenfor og læs mere om programmet her.

Styrketræning for øvede. Læs mere om hele programmet her.

Træn hele kroppen igennem med TRX. Læs mere om programmer her.

Full body med høj puls. Kan laves sammen med en veninde eller alene. Jeg lover jer, at det giver sved på panden :-)

Ingen adgang til et fitnesscenter? Her er lidt inspiration til hjemmetræning. Læs mere om programmet her.

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kæreste har aflyst vores årsdag